U bent hier

Exporteren naar Singapore

CORONAVIRUS

UPDATE 25/08/2022

Na een lange en strikte periode van corona maatregelen, heft Singapore op 29 augustus 2022 ook grotendeels de laatste maatregelen op zoals: toegang voor niet-gevaccineerden tot Singapore (mits pre departure covid test), het verplicht dragen van een masker wordt beperkt tot openbaar transport en medische locaties. Let wel, niet gevaccineerden mogen nog steeds geen horeca-aangelegenheden of handelsbeurzen bezoeken. Blijf up-to-date en lees meer over hoe Singapore de Coronacrisis aanpakt in ons Singapore Covid-19 nieuwsbericht en het dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Singapore

Blijf op de hoogte over alles in Singapore

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Deze studie van ons kantoor in Singapore geeft een overzicht van de bakkerijsector in het land. Het rapport richt zich op de consumptietrends, belangrijke spelers en kansen voor Vlaamse exporteurs in de sector.

Nieuws

Op dinsdag 18 oktober 2022 organiseert het Finexpo secretariaat de Finexpo Day. De nieuwe voorwaarden van de Finexpo-instrumenten worden dan voorgesteld. Finexpo, het comité voor de financiële ondersteuning van de export, biedt financiële steun aan de export van Belgische uitrustingsgoederen en aanverwante diensten.
Het evenement vindt plaats in het Egmontpaleis van 10u15 tot 14u00. 

Singapore heeft aangekondigd dat voortaan (29-8-2022) ook niet of gedeeltelijk gevaccineerde mensen het land kunnen betreden. Weliswaar wordt voor deze laatsten nog steeds een Covid test voor vertrek verwacht. Toch kunnen deze bezoekers niet op restaurant gaan of andere entertainment locaties bezoeken, ook niet handelsbeurzen. Ook het dragen van een masker binnen wordt afgebouwd en zal voortaan beperkt zijn tot medische locaties (ziekenhuizen, dokterskabinetten,...) en het openbaar vervoer.