U bent hier

Exporteren naar Singapore

CORONAVIRUS

UPDATE 09/02/2023

De Singaporese overheid heeft aangekondigd dat vanaf 13 februari 2023 alle nog geldende COVID-19 maatregelen, inclusief de grensmaatregelen, opgeheven worden. Blijf up-to-date en lees meer over hoe Singapore de Coronacrisis aanpakt in ons Singapore Covid-19 nieuwsbericht en het dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Singapore

Blijf op de hoogte over alles in Singapore

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Dit jaar tekent Flanders Investment & Trade opnieuw present op Singapore FinTech Festival met een fysieke onthaalstand. Singapore Fintech Festival is één van de belangrijkste fintech evenementen in de wereld.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Financiële diensten en ict
Doelmarkt
Singapore
Wanneer
Van woensdag 15 november 2023 tot vrijdag 17 november 2023
Waar
Singapore, Singapore
Organisatie
Flanders Investment & Trade
In dit webinar behandelen we het innovatieve landschap in Singapore en de uitdagingen voor Vlaamse startups en bedrijven uit de energie- en GreenTechsector. We bespreken hoe Singapore zijn innovatieve landschap kan versterken en zijn aantrekkingskracht voor internationale startups kan vergroten. We zullen ook enkele succesverhalen delen van bedrijven die in Singapore gevestigd zijn.
Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
Singapore
Wanneer
Van maandag 1 januari 2024 tot donderdag 29 februari 2024
Datum onder voorbehoud!
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Het geavanceerde gezondheidszorgsysteem van Singapore opent de deur voor Vlaamse ondernemingen in de private gezondheidssector en digitale gezondheidsoplossingen, met steun van gezondheids-IT-initiatieven.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

In het kader van de Flanders International Business Weeks en de seminaries over De healthcaremarkt in Zuid- en Zuidoost-Azië met een focus op India, Indonesië, Maleisië, Myanmar, Singapore en Thailand maakten onze landenexperten uit India, Indonesië, Maleisië, Myanmar, Singapore en Thailand een marktstudie over hun specifieke markten.