U bent hier

Nieuws

Deloitte publiceert elk jaar een overzicht van de sterkst groeiende bedrijven in Centraal- en Zuidoost-Europa, de zogenaamde Fast 50. De 2021 editie van de publicatie staat opnieuw bol van jonge innovatieve en ambitieuze bedrijven die mee de toekomst willen vormgeven. Verplichte kost indien u kennis wil maken met een aantal shakers en movers van vandaag en morgen.

Ook Servië werd in het najaar getroffen door een tweede besmettingsgolf. Ook vandaag zijn nog verschillende beperkende maatregelen in voege. De overheid heeft maatregelen genomen om de uitbraak te beteugelen en de economie te ondersteunen. De uiteindelijke economische impact zal in belangrijke mate afhangen van de duur van de crisis.

De Servische ICT-sector is volop in beweging. Deze studie van de Vojvodina ICT Cluster biedt u een goede inleiding tot de zich snel ontwikkelende sector.

Van 7 tot en met 9 november 2018 vindt in Novi Sad het eerste 'SEE IT SUMMIT' plaats. Aangezien Novi Sad bekend staat als een knooppunt voor ICT in de regio, is het doel van dit evenement om het netwerkplatform voor ICT in Zuidoost-Europa te worden.

Servië is volop bezig om zijn afvalbeheersysteem te moderniseren om zo tegen 2030 te voldoen aan de EU-normen.

Pagina's