U bent hier

Exporteren naar Senegal

CORONAVIRUS

Het Afrikaanse continent werd niet gespaard door de COVID-19 epidemie al zijn het aantal besmettingen en doden toegewezen aan het virus kleiner dan in Europa. Elk land neemt verschillende maatregelen om de verspreiding tegen te gaan. Het is belangrijk om steeds rekening te houden met de geldende inreisvoorwaarden wanneer u afreist naar en binnen het Afrikaanse continent.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Senegal

Blijf op de hoogte over alles in Senegal

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Het Franse magazine "Jeune Afrique" is al jaren een vaste waarde in de berichtgeving over Afrikaanse landen, met een focus op de Franstalige landen. In het kader van de door FIT georganiseerde missie naar Ivoorkust, publiceren ze in november een uitzonderlijke uitgave met België als focus. Bedrijven kunnen worden opgenomen in de publicatie, ter promotie van hun activiteiten in Ivoorkust. 

Nieuws

Tijdens de "Global Entrepreneurship Week - Semaine Mondiale de l’Entrepreunariat (13 tot 19 november 2023)" organiseert Credassur NordSud vrijdag 17 november en zaterdag 18 november een netwerking event met workshops waarbij de focus op 4 landen zal liggen, namelijk DR Congo, Congo-Brazzaville, Senegal en Marokko.

In December 2021 lanceerde de Europese Unie de Global Gateway strategie, waarin de private sector een cruciale rol werd toegekend. Maar wat is die strategie, en wat is de rol voor de private sector? Nu de uitvoering van de strategie op kruissnelheid komt, kunnen we daarop een antwoord formuleren. Je leest het hier in 9 korte stellingen.