U bent hier

Exporteren naar Portugal

CORONAVIRUS

UPDATE 15/03/2021

De noodtoestand werd opnieuw afgekondigd vanaf 15 januari om 00.00 uur en werd verlengd tot 15 april, voor het hele land. De Portugese regering heeft een afbouwplan opgesteld, rekening houdende met verschillende wetenschappelijke criteria. Het bestaat uit 4 fases en er zit steeds een periode van 15 dagen tussen elke fase. Zo is het mogelijk om het effect van de maatregelen te evalueren. Er werd bepaald dat het tijdschema voor de verschillende fases kan worden gewijzigd rekening houdende met de epidemiologische criteria en pandemiecontrole.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Portugal

Blijf op de hoogte over alles in Portugal

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Onze Contactdagen gaan virtueel! Elk Vlaams bedrijf met internationale plannen kan tijdens de Virtuele Contactdagen een afspraak maken met onze FIT-landenexperten in Zuid-Europa.
Doelmarkt
Griekenland, Portugal, Spanje, Zwitserland...
Wanneer
Van maandag 11 oktober 2021 tot vrijdag 3 december 2021
Waar
Online, Frankrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De bouwsector blijft een van de motoren van de Portugese economie. U vindt een stand van zaken in deze update van onze studie over de sector.

In deze studie vindt u algemene informatie over Portugal, informatie over het belang van de Portugese bouwsector voor het land en de vooruitzichten en kansen in deze sector, samen met indicatoren die een impact hebben, zoals infrastructuurprojecten.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Stand van zaken op 15/03/2021 m.b.t. de uitbraak van het coronavirus in Portugal. 

De noodtoestand werd opnieuw afgekondigd vanaf 15 januari om 00.00 uur en werd verlengd tot 15 april, voor het hele land.
De Portugese regering heeft een afbouwplan opgesteld, rekening houdende met verschillende wetenschappelijke criteria. Het bestaat uit 4 fases en er zit steeds een periode van 15 dagen tussen elke fase. Zo is het mogelijk om het effect van de maatregelen te evalueren.
Er werd bepaald dat het tijdschema voor de verschillende fases kan worden gewijzigd rekening houdende met de epidemiologische criteria en pandemiecontrole.