U bent hier

Exporteren naar Portugal

CORONAVIRUS

UPDATE 01/08//2021

Gezien de huidige situatie van de pandemie in Portugal en na beraadslaging van de volksgezondheidsdeskundigen tijdens hun laatste bijeenkomst, besloot de regering een plan op te stellen om de beperkende maatregelen tegen COVID-19 geleidelijk aan op te heffen. De evolutie van de vaccinatie tegen COVID-19 in Portugal - momenteel is ongeveer 52% van de Portugese bevolking al volledig gevaccineerd - maakt de opheffing van sommige beperkingen mogelijk door middel van een geleidelijk plan dat in de loop der tijd zal worden uitgebreid. Rekening houdend met het feit dat het vaccinatieproces zich in alle regio's proportioneel en evenwichtig zal ontwikkelen en dat de delta-variant al wijdverspreid is in het hele land, zal het plan in heel Portugal (vasteland) op hetzelfde moment van toepassing worden.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Portugal

Blijf op de hoogte over alles in Portugal

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Onze Contactdagen gaan virtueel! Elk Vlaams bedrijf met internationale plannen kan tijdens de Virtuele Contactdagen een afspraak maken met onze FIT-landenexperten in Zuid-Europa.
Doelmarkt
Griekenland, Portugal, Spanje, Zwitserland...
Wanneer
Van maandag 11 oktober 2021 tot vrijdag 3 december 2021
Waar
Online, Frankrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Databescherming in 'de Smart City' Lissabon, is een studie over hoe men de toenemende data gegenereerd door verbonden apparaten in Lissabon kan beheren en beter beschermen. Deze studie geeft aan wat er nu gebeurt, waar men tekortschiet en wat er in de toekomst moet gedaan worden om dit te blijven verbeteren.

De bouwsector blijft een van de motoren van de Portugese economie. U vindt een stand van zaken in deze update van onze studie over de sector.

Nieuws

Stand van zaken op 01/08/2021 m.b.t. de uitbraak van het coronavirus in Portugal. 
Gezien de huidige situatie van de pandemie in Portugal en na beraadslaging van de volksgezondheidsdeskundigen tijdens hun laatste bijeenkomst, besloot de regering een plan op te stellen om de beperkende maatregelen betreffende COVID-19 geleidelijk aan op te heffen. Momenteel is ongeveer 52% van de Portugese bevolking al volledig gevaccineerd. Rekening houdend met het feit dat het vaccinatieproces zich in alle regio's proportioneel en evenwichtig zal ontwikkelen en rekening houdende met de ontwikkeling van de delta-variant in het hele land, zal het plan in heel Portugal (vasteland) op hetzelfde moment van toepassing worden.