U bent hier

Exporteren naar Portugal

CORONAVIRUS

UPDATE 24/11/2020

Portugal wordt in deze zogenaamde tweede golf nog steeds getroffen door het coronavirus. Sinds het begin van de pandemie heeft de overheid verschillende maatregelen genomen, maar deze tweede golf zou wel eens harder kunnen toeslaan dan de eerste. Aangezien het totale aantal gevallen nog steeds toeneemt, was de regering verplicht de huidige maatregelen opnieuw te evalueren en besloot zij ramptoestand op 15 oktober af te kondigen. Dit heeft wel degelijk een direct effect op de economische en sociale activiteiten, hoewel de Portugezen inventief en creatief zijn om de activiteiten binnen de huidige maatregelen voort te zetten..

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Portugal

Blijf op de hoogte over alles in Portugal

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

In deze studie vindt u algemene informatie over Portugal, informatie over het belang van de Portugese bouwsector voor het land en de vooruitzichten en kansen in deze sector, samen met indicatoren die een impact hebben, zoals infrastructuurprojecten.

Nieuws

Stand van zaken op 24/11/2020 m.b.t. de uitbraak van het coronavirus in Portugal. 

Portugal wordt in deze zogenaamde tweede golf nog steeds getroffen door het coronavirus. Sinds het begin van de pandemie heeft de overheid verschillende maatregelen genomen, maar deze tweede golf zou wel eens harder kunnen toeslaan dan de eerste. Aangezien het totale aantal gevallen nog steeds toeneemt, was de regering verplicht de huidige maatregelen opnieuw te evalueren en besloot zij de ramptoestand op 15 oktober af te kondigen. Dit heeft wel degelijk een direct effect op de economische en sociale activiteiten, hoewel de Portugezen inventief en creatief zijn om de activiteiten binnen de huidige maatregelen voort te zetten.