U bent hier

Exporteren naar Portugal

CORONAVIRUS

UPDATE 08/07/2020

Portugal werd ook getroffen door het coronavirus COVID-19. De Portugese regering heeft tal van maatregelen genomen om de verspreiding te beteugelen en op 4 mei werd gestart met de uitvoering van de exitstrategie. Omwille van het opnieuw stijgende aantal gevallen in een aantal regio’s werden eind juni nieuwe maatregelen uitgevaardigd.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Portugal

Blijf op de hoogte over alles in Portugal

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

In deze studie vindt u algemene informatie over Portugal, informatie over het belang van de Portugese bouwsector voor het land en de vooruitzichten en kansen in deze sector, samen met indicatoren die een impact hebben, zoals infrastructuurprojecten.

Nieuws

Stand van zaken op 08/07/2020 m.b.t. de uitbraak van het coronavirus in Portugal. 
Op 1 juli gingen de landsgrenzen opnieuw open, zodat u per vliegtuig, boot of met de auto, camper, enz naar Portugal kan reizen.

Het Portugese Toerismebureau heeft het label "clean and safe" gecreëerd, welke wordt toegekend aan alle bedrijven uit de Portugese toeristische sector (restaurants, hotels, enz.), die voldoen aan alle veiligheidsnormen (het dragen van het verplichte mondmasker in gesloten publieke ruimtes, en het bewaren van een veilige afstand van minstens 1,5m tussen personen)