U bent hier

Exporteren naar Panama

CORONAVIRUS

UPDATE 17/04/2023

Sinds 15 september 2022 zijn de sanitaire beperkingen om Panama binnen te reizen opgeheven. Reizigers die Panama binnenkomen hoeven niet langer een bewijs van vaccinatie, noch een negatieve PCR- of antigen-test, noch een verklaring op eer betreffende hun gezondheid voor te leggen. Luchtvaartmaatschappijen kunnen om gezondheidsredenen strengere maatregelen nemen dan die van landen van aankomst. Controleer de maatregelen voor vertrek. Het dragen van een mondkapje buiten en binnen is niet meer verplicht met uitzondering van ziekenhuizen en openbaar vervoer.

Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken en op de website van het lokale Ministeri van Volksgezondheid.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Panama

Blijf op de hoogte over alles in Panama

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Nieuws

Groene waterstof moet een cruciaal onderdeel worden van de energietransitie in Latijns-Amerika. De landen uit deze regio nemen dan ook stappen om deze groene energie te integreren in hun beleidsplannen. Dit rapport van World Hydrogen Leaders focust op de nieuwste ontwikkelingen in de plannen van de Zuid-Amerikaanse landen met potentieel: wie worden de belangrijke spelers in de regio; wat is de staat van het regelgevend kader en; welke zijn de belangrijke projecten met betrekking tot groene waterstof.