U bent hier

Exporteren naar Panama

CORONAVIRUS

UPDATE 17/04/2023

Sinds 15 september 2022 zijn de sanitaire beperkingen om Panama binnen te reizen opgeheven. Reizigers die Panama binnenkomen hoeven niet langer een bewijs van vaccinatie, noch een negatieve PCR- of antigen-test, noch een verklaring op eer betreffende hun gezondheid voor te leggen. Luchtvaartmaatschappijen kunnen om gezondheidsredenen strengere maatregelen nemen dan die van landen van aankomst. Controleer de maatregelen voor vertrek. Het dragen van een mondkapje buiten en binnen is niet meer verplicht met uitzondering van ziekenhuizen en openbaar vervoer.

Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken en op de website van het lokale Ministeri van Volksgezondheid.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Panama

Blijf op de hoogte over alles in Panama

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Nieuws

De Autoriteit van het Panamakanaal gaat een lastenboek opstellen voor een toekomstige aanbesteding voor het ontwerp, de bouw en uitvoering van een geoptimaliseerd waterbeheersysteem; dit systeem moet instaan voor de watervoorziening voor de werking van het Kanaal en voor de bevolking van de provincies Panama, Colon en Panama Oeste. Het gaat om een project van USD 2 miljard.