U bent hier

Exporteren naar Pakistan

CORONAVIRUS

UPDATE 21/06/2021

Na een aanzienlijke piek in de 3de golf, die eind april een recordniveau bereikte, is er momenteel een lichte daling in de COVID-19-situatie. Het vaccinatieproces is in de grote steden in een stroomversnelling geraakt, zo werden er de afgelopen week ongeveer 250.000 mensen gevaccineerd. De regering heeft sommige sociale beperkingen gedeeltelijk opgeheven. De inkomende internationale vluchten worden echter nog steeds met 20% verminderd, snelle antigeentests bij aankomst zijn verplicht en in sommige gevallen is er een verplichte quarantaine. Grotere sociale, religieuze en politieke bijeenkomsten zijn nog steeds verboden.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Pakistan

Blijf op de hoogte over alles in Pakistan

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Na een aanzienlijke piek in de 3de golf, die eind april een recordniveau bereikte, is er momenteel een lichte daling in de COVID-19-situatie. Het vaccinatieproces is in de grote steden in een stroomversnelling geraakt, zo werden er de afgelopen week ongeveer 250.000 mensen gevaccineerd.

De regering heeft sommige sociale beperkingen gedeeltelijk opgeheven. De inkomende internationale vluchten worden echter nog steeds met 20% verminderd, snelle antigeentests bij aankomst zijn verplicht en in sommige gevallen is er een verplichte quarantaine. Grotere sociale, religieuze en politieke bijeenkomsten zijn nog steeds verboden.