U bent hier

Nieuws

Sinds februari 2021 is de overheid gestart met de vaccinatiecampagne: 60-plussers, gezondheidswerkers, leerkrachten en politiediensten kwamen eerst aan bod. Bij aankomst op de internationale luchthaven van Tasjkent is er geen quarantaineverplichting meer.
Invoer en uitvoer van goederen is en blijft mogelijk, maar men moet rekening houden met vertragingen bij douane en de dienst certificatie van de Oezbeekse overheid.

De nieuwsbrief Oezbekistan van oktober 2020 bevat naast de klassieke onderwerpen (politiek, wetgeving, economie en financiën) ook meer informatie over de maatregelen van de overheid om het Coronavirus te bestrijden alsook de plannen/projecten om de bevolking, de economie, het toerisme en het bedrijfsleven tijdens en na deze pandemie te ondersteunen.

De nieuwsbrief Oezbekistan van september 2020 bevat naast de klassieke onderwerpen (politiek, wetgeving, economie en financiën) ook meer informatie over de maatregelen van de overheid om het Coronavirus te bestrijden alsook de plannen/projecten om de bevolking, de economie, het toerisme en het bedrijfsleven tijdens en na deze pandemie te ondersteunen.

De nieuwsbrief Oezbekistan van augustus 2020 bevat naast de klassieke onderwerpen (politiek, wetgeving, economie en financiën) ook meer informatie over de maatregelen van de overheid om het Coronavirus te bestijden alsook de plannen/projecten om de bevolking, de economie, het toerisme en het bedrijfsleven tijdens en na deze pandemie te ondersteunen

De nieuwsbrief Oezbekistan van juli 2020 bevat naast de klassieke onderwerpen (politiek, wetgeving, economie en financiën) ook meer informatie over de maatregelen van de overheid om het Coronavirus te bestijden alsook de plannen/projecten om de bevolking, de economie, het toerisme en het bedrijfsleven tijdens en na deze pandemie te ondersteunen.

In de nieuwsbrief Oezbekistan van april 2020 vindt u de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen op zakelijk vlak alsook nieuws op vlak van politiek, wetgeving, economie, financiën, toerisme en cultuur.

In de nieuwsbrief van Oezbekistan van januari 2020 vindt u de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen op zakelijk vlak alsook nieuws op vlak van politiek, wetgeving, economie, financiën, toerisme en cultuur.

In de laatste nieuwsbrief van 2019 uit Oezbekistan kan u naast de gebruikelijke onderwerpen ook lezen dat Oezbekistan de 'country of the year' award van de Economist gewonnen heeft. 

In de nieuwsbrief van Oezbekistan van november 2019 vindt u de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen op zakelijk vlak alsook meer nieuws op vlak van politiek, wetgeving, economie, financiën, toerisme en cultuur.

Oezbekistan nam afgelopen jaar vijf maatregelen om het businessklimaat te verbeteren. Volgens het recente rapport "Doing Business 2018: Reforming to create Jobs" is zakendoen in Oezbekistan dan ook een stuk gemakkelijker geworden.