U bent hier

Exporteren naar Oezbekistan

CORONAVIRUS

UPDATE 05/05/2020

Op 4 mei 2020 telde Oezbekistan 2160 bevestigde en mogelijke gevallen van Covid-19 en werden er 10 corona-sterftes geregistreerd. Inmiddels werden de lock down maatregelen verlengd tot 10 mei.
Verplaatsingen met de wagen zonder speciale vergunning mogen enkel tussen 07.00h -10.00h en 17.00h-20.00h. Bedrijven, fabrieken en bouwwerven worden stelselmatig heropend vanaf 4 mei. Telewerk blijft aangeraden waar mogelijk.
Het dragen van een masker in openbare plaatsen is verplicht. Douanekantoren voor import en export zijn open, truck en container transport is operatief, luchthavens en air carriers blijven gesloten tot 30 juni op uitzondering van enkele cargo agenten en humanitaire vluchten.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Oezbekistan

Blijf op de hoogte over alles in Oezbekistan

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Nieuws

De nieuwsbrief Oezbekistan van september 2020 bevat naast de klassieke onderwerpen (politiek, wetgeving, economie en financiën) ook meer informatie over de maatregelen van de overheid om het Coronavirus te bestrijden alsook de plannen/projecten om de bevolking, de economie, het toerisme en het bedrijfsleven tijdens en na deze pandemie te ondersteunen.

De nieuwsbrief Oezbekistan van augustus 2020 bevat naast de klassieke onderwerpen (politiek, wetgeving, economie en financiën) ook meer informatie over de maatregelen van de overheid om het Coronavirus te bestijden alsook de plannen/projecten om de bevolking, de economie, het toerisme en het bedrijfsleven tijdens en na deze pandemie te ondersteunen