U bent hier

Exporteren naar Oezbekistan

CORONAVIRUS

UPDATE 31/01/2022

Op 31 januari 2022 telde Oezbekistan 223.008 COVID-19-patiënten. Gemiddeld komen er per dag 472 besmettingen bij. De maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 zullen worden aangepast en versoepeld naarmate de besmettingen en ziekenhuisopnames verminderen. Nu geldt er nog:
  • Kantoren zijn weer open en thuiswerk is niet meer aangeraden.
  • Scholen en universiteiten zijn sinds 24/01/2022 enkel online te volgen.
  • Mondmaskers moeten altijd worden gedragen in openbare plaatsen, op markten, in banken en shopping centra. De controle op het dragen van mondmaskers is miniem.
Bij aankomst op de internationale luchthaven van Tasjkent vanuit Oostenrijk, België, Groot-Brittannië, Duitsland, Denemarken, Egypte, Israël, Italië en Nederland is er quarantaineverplichting van 10 dagen thuis of op hotel.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Oezbekistan

Blijf op de hoogte over alles in Oezbekistan

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf in het hart van Centraal-Azië? Ontdek ze tijdens onze groepszakenreis naar Kirgizië, Kazachstan en Oezbekistan. Er zijn opportuniteiten in deze niet voor de hand liggende exportbestemmingen!
Doelmarkt
Kazachstan, Oezbekistan en Kirgizië
Wanneer
Van donderdag 1 juni 2023 tot vrijdag 30 juni 2023
Datum onder voorbehoud!
Waar
Bisjkek, Almaty, Nur Sultan & Tashkent, Kazachstan
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Nieuws

Op dinsdag 18 oktober 2022 organiseert het Finexpo secretariaat de Finexpo Day. De nieuwe voorwaarden van de Finexpo-instrumenten worden dan voorgesteld. Finexpo, het comité voor de financiële ondersteuning van de export, biedt financiële steun aan de export van Belgische uitrustingsgoederen en aanverwante diensten.
Het evenement vindt plaats in het Egmontpaleis van 10u15 tot 14u00. 

Op 31 januari 2022 telde Oezbekistan 223.008 COVID-19-patiënten. Gemiddeld komen er per dag 472 besmettingen bij. De maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 zullen worden aangepast en versoepeld naarmate de besmettingen en ziekenhuisopnames verminderen. Nu geldt er nog:

Kantoren zijn weer open en thuiswerk is niet meer aangeraden.
Scholen en universiteiten zijn sinds 24/01/2022 enkel online te volgen.
Mondmaskers moeten altijd worden gedragen in openbare plaatsen, op markten, in banken en shopping centra. De controle op het dragen van mondmaskers is miniem.

Bij aankomst op de internationale luchthaven van Tasjkent vanuit Oostenrijk, België, Groot-Brittannië, Duitsland, Denemarken, Egypte, Israël, Italië en Nederland is er quarantaineverplichting van 10 dagen thuis of op hotel.