U bent hier

Exporteren naar Noorwegen

CORONAVIRUS

UPDATE 2/09/2020

Het coronavirus COVID-19 blijft ook in Noorwegen aanwezig, nadat het aantal nieuwe besmettingen afnam in de zomer, neemt het aantal nieuwe bemsetting helaas weer geleidelijk toe en worden de preventieve maatregelen van de Noorse overheid om de verspreiding van het virus tegen te gaan weer enigszins aangescherpt. Noorwegen is nooit echt in lockdown geweest en in vele sectoren werd er op afstand of met respect voor de afstandregel verder gewerkt. Dit zet zich voort maar er gelden enkele restricties.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Noorwegen

Blijf op de hoogte over alles in Noorwegen

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Beschrijving van de belangrijkste distributiekanalen in de schoenensector in Noorwegen.

Hoe is de schoenenmarkt georganiseerd in Noorwegen? Wat zijn de trends? Waar liggen de uitdagingen en de kansen? Wie zijn de belangrijkste spelers, vakorganisaties, ...? Ontdek het allemaal in de studie van ons kantoor in Noorwegen.

De Noren hechten steeds meer belang aan een evenwichtige en gezonde voeding. Via campagnes wil de Noorse regering het verbruik van groenten en fruit nog meer stimuleren. Lees meer in de paper van ons kantoor in Oslo.

Nieuws

Het coronavirus COVID-19 heeft ook Noorwegen getroffen. Op 1/09/2020, zijn er iets meer dan 10.780 besmettingen op een bevolking van 5,374 miljoen. Nadat het aantal nieuwe besmettingen afnam, neemt het aantal besmettingen weer langzaam toe. De preventieve maatregelen van de Noorse overheid om de verspreiding van het virus tegen te gaan zijn weer enigszins aangescherpt.