U bent hier

Exporteren naar Noorwegen

CORONAVIRUS

UPDATE 23/06/2020

Het coronavirus COVID-19 trof ook Noorwegen, maar inmiddels neemt het aantal nieuwe besmettingen steeds verder af en daarmee werden ook de preventieve maatregelen van de Noorse overheid om de verspreiding van het virus tegen te gaan versoepeld. Noorwegen is nooit echt in lockdown geweest en in vele sectoren werd er op afstand of met respect voor de afstandregel verder gewerkt. Nu gelden er nog enkele restricties.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Noorwegen

Blijf op de hoogte over alles in Noorwegen

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Hoe ziet de Noorse markt voor alcoholische dranken eruit? Met welke invoertarieven moet u rekening houden? Hoe kan u zich aanmelden bij Vinmonopolet? Welke zijn de belangrijkste importeurs en distributeurs?

Steeds meer Noren verkiezen chocoladeproducten en snoepgoed zonder suikers. In Noorwegen kopen grote winkelketens chocolade en snoepgoed rechtstreeks bij de Noorse producenten of via agenten.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Het coronavirus COVID-19 heeft ook Noorwegen getroffen. Op dinsdagochtend, 23/06/2020, zijn er iets meer dan 8750 besmettingen op een bevolking van 5,367 miljoen. Het aantal nieuwe besmettingen neemt steeds verder af en daarmee worden ook de preventieve maatregelen van de Noorse overheid om de verspreiding van het virus tegen te gaan versoepeld. Nu gelden er nog enkele restricties.