U bent hier

Exporteren naar Noorwegen

CORONAVIRUS

UPDATE 18/01/2021

Het coronavirus blijft ook in Noorwegen aanwezig. Nadat het aantal nieuwe besmettingen afnam in de zomer, namen deze na de zomer weer snel toe, waardoor de preventieve maatregelen van de Noorse overheid om de verspreiding van het virus tegen te gaan dan ook weer meer werden aangescherpt. In vele sectoren wordt er op afstand of met respect voor de afstandsregel gewerkt. Op dit ogenblik kent Noorwegen een stagnatie van het aantal coronabesmettingen. De stagnatie en de nieuwe Britse coronavariant zorgen er wel voor dat de Noorse regering voorzichtig blijft. De restricties blijven dan ook voorlopig gehandhaafd.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Noorwegen

Blijf op de hoogte over alles in Noorwegen

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

De paper geeft een beknopt overzicht over de biologische voedingsmarkt in Noorwegen. Hoewel de biologische voeding nog geen groot marktaandeel heeft, wordt de vraag hiernaar steeds groter. Ontdek hoe de markt georganiseerd is.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Het coronavirus COVID-19 heeft ook Noorwegen getroffen. Op 18/01/2021, zijn er iets meer dan 58.650 besmettingen op een bevolking van 5,374 miljoen. Nadat het aantal nieuwe besmettingen gedurende de lente afnam, nam het vanaf eind juli helaas weer toe. De preventieve maatregelen van de Noorse overheid om de verspreiding van het virus tegen te gaan werden dan ook weer aangescherpt en blijven voorlopig gehandhaafd.