U bent hier

Exporteren naar Noorwegen

CORONAVIRUS

Sinds 12 februari 2022 werden alle restricties i.v.m. COVID-19 in Noorwegen opgeheven.
Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken en de website van UDI en Helse Norge.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Noorwegen

Blijf op de hoogte over alles in Noorwegen

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Op zoek naar een nieuwe afzetmarkt of nieuwe partners in Noorwegen? Of wilt u bestaande relaties en projecten in de kijker plaatsen? Neem dan deel aan deze multisectorale groepszakenreis onder leiding van H.K.H. prinses Astrid.
Doelmarkt
Noorwegen
Wanneer
Van zondag 16 juni 2024 tot woensdag 19 juni 2024
Waar
Noorwegen
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Offshore Northern Seas (ONS) in Stavanger is het flagship event voor de energiesector in Noord-Europa, waaraan +100 landen deelnemen en waar +65000 bezoekers verwacht worden. ONS brengt high-profile decisionmakers samen met global influencers die nauw betrokken zijn bij het globale vraagstuk rond hernieuwbare energie maar dan met een bijzondere focus op offshore toepassingen.
Doelsector
Chemie en kunststoffen, en energie
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden...
Wanneer
Van maandag 26 augustus 2024 tot donderdag 29 augustus 2024
Waar
Stavanger, Noorwegen
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Veruit de meeste boekhandelaars en boekenketens in Noorwegen zijn lid van de 'Bokhandlerforeningen'. De leden variëren van de grootste boekhandels tot kleine boekenwinkeltjes. In deze beknopte studie vindt u informatie over de boekhandels in Noorwegen en het leesgedrag van de Noren.

Deze beknopte studie van ons kantoor in Oslo verstrekt marktinformatie (trends, uitdagingen en kansen) en adressen van de belangrijkste spelers en brancheorganisaties uit de schoenensector in Noorwegen.

Nieuws

Regelmatig publiceert Swedbank studies over de economische vooruitzichten voor de Baltische Staten en de Noord-Europese landen. Eerst schetst men een algemeen beeld van hoe de belangrijkste wereldeconomieën ervoor staan, en daarna komen Zweden, de andere Scandinavische landen en de Baltische Staten aan bod.

Het Pools Nationaal Centrum voor Onderzoek & Ontwikkeling organiseert samen met Onderzoeks- en Innovatienetwerk van de Europese regio's een mutual learning event rondom de 5 EU-missies op 17 mei. Interessant voor bedrijven die in een triple helix model willen samenwerken met de publieke sector en academische instellingen om de ambitieuze doelstellingen van dit R&D-instrument van de Europese Commissie te realiseren.