U bent hier

Marktstudies

Hoe is de doe-het-zelfsector in Nederland georganiseerd? Hoe evolueert deze sector? Welke zijn de samenwerkingsverbanden? Ontdek het in de studie van ons kantoor in Den Haag.

Het belang van ICT voor onze economie is bekend en stijgt alleen maar. De Vlaamse sector vormt daar geen uitzondering op en zoals in andere sectoren gaat een Vlaams ICT-bedrijf al heel snel de grens over. De gemakkelijkste stap lijkt Nederland. Hoe de markt er in elkaar zit, hoe de distributie verloopt, welke de tendensen, de vakorganisaties, de vakbeurzen, ... zijn, ontdekt u in deze beknopte studie.

Deze studie geeft u een gedetailleerd overzicht van hoe de zorgsector in Nederland georganiseerd is, wie de actoren zijn in het zorgstelsel en welke de kanalen zijn via dewelke diensten of goederen uit Vlaanderen hun weg zouden kunnen vinden op deze markt.

Klaar om je voedingsproducten uit te voeren? Dan is Nederland wellicht de meest voor de hand liggende markt. Wil je meer informatie over waar je voedingsproducten een kans hebben? Dan is deze studie je eerste stap.

Hoe ziet de Nederlandse doe-het-zelfmarkt eruit en hoe evolueert ze? Wie zijn de belangrijkste spelers en hoe kan u ze best benaderen?
Ontdek het in de studie van ons kantoor in Den Haag.

De duurzame voedingssector in Nederland groeide met 18%! De uitgave aan duurzaam voedsel bedroeg in 2014 maar liefst 2,6 miljard euro. Meer over deze sector leest u in het rapport van ons kantoor in Den Haag.