U bent hier

Exporteren naar Nederland

Coronavirus – de toestand in Nederland

Updates van de situatie in Nederland kunnen gevonden worden op de website van Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.
Een overzicht over de genomen maatregelen in verband met reizen van en naar Nederland vindt u HIER.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Nederland

Blijf op de hoogte over alles in Nederland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Uw producten in de rekken bij Jumbo? Supermarktketen Jumbo in Nederland nodigt in het voorjaar van 2022 Vlaamse bedrijven uit naar hun zetel in Veghel om er hun producten voor te stellen tijdens een gesprek met de aankoper(s).

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelmarkt
Nederland
Wanneer
Van dinsdag 1 maart 2022 tot donderdag 30 juni 2022
Waar
Nederland
Organisatie
Flanders Investment & Trade
UPDATE : Vanwege nieuwe Covidmaatregelen in Nederland wordt de eerder reeds uitgestelde editie van PLMA Amsterdam geannuleerd. De volgende editie gaat door in mei 2022. Voor meer info ivm de Vlaamse deelname (en eventuele overdracht van contracten) kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke van FIT. PLMA (Private Label Manufacturers Association) is de grootste internationale private label beurs waar producenten en kleinhandelaars elkaar ontmoeten. De interesse voor de beurs blijft sterk groeien zowel voor de exposanten als voor de bezoekers.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Nederland
Wanneer
Van dinsdag 31 mei 2022 tot woensdag 1 juni 2022
Waar
Amsterdam, Nederland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Hoe is de doe-het-zelfsector in Nederland georganiseerd? Hoe evolueert deze sector? Welke zijn de samenwerkingsverbanden? Ontdek het in de studie van ons kantoor in Den Haag.

Nieuws

Op 14 januari 2022 kwam het kabinet Rutte opnieuw samen. Hierbij werd beslist dat naast essentiële winkels nu ook niet-essentiële winkels open mogen. Contactberoepen zijn ook opnieuw toegestaan. De horeca, de evenementensector en culturele- en kunstlocaties blijven gesloten. De nieuwe maateregelen gingen in voege op 15 januari 2022. Updates van de actuele situatie kan u vinden op de website van www.rivm.nl.

Vlaams-Nederlandse Handelsdag 2020 digitaal

Op 12 oktober 2020 vond de digitale versie van de Vlaams-Nederlandse Handelsdag plaats, een event georganiseerd door KvK (NL), Flanders Investment & Trade, de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden, VOKA Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen en EEN. Wilt u de keynote herbekijken of downloaden, het rapport van Vlerick Hogeschool of de quizvragen en antwoorden downloaden? Lees dan verder.