U bent hier

Exporteren naar Namibië

CORONAVIRUS

Gedurende enige tijd werd het Afrikaanse continent gespaard door de coronaviruspandemie, maar sinds kort ondervindt het nu op haar beurt de gevolgen van de verspreiding van Covid-19. Het aantal besmettingen en maatregelen om dit tegen te gaan nemen dan ook dagelijks toe in Afrika. Heel wat landen in deze regio kennen bovendien een matige tot slechte gezondheidsinfrastructuur, waardoor een grote uitbraak catastrofale gevolgen kan hebben.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Namibië

Blijf op de hoogte over alles in Namibië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Nieuws

n Namibië zijn er sinds de uitbraak van de crisis slechts 16 bevestigde gevallen, de meeste gevallen van toeristen die uit een besmet gebied kwamen. In totaal zijn er slechts 675 testen uitgevoerd. De economie krijgt harde klappen omdat het toerisme en de mijnsector, de 2 belangrijkste deviezenbronnen, hard worden getroffen. Er is een economisch ondersteuningsprogramma voorzien, dat volledig op poten werd gezet door de mobiele operator MTN. Dit is een unicum voor Afrika en bewijst de flexibiliteit van de overheid.