U bent hier

Exporteren naar Myanmar

CORONAVIRUS

UPDATE 19/04/2022

Volgens de WHO zijn er in Myanmar tussen 3 januari 2020 en 18 april 2022, 612.480 bevestigde gevallen van COVID-19 met 19.434 sterfgevallen. Sinds 8 april 2022 zijn er in totaal 51.530.066 vaccins toegediend. Het Department of Civil Aviation (DCA) heeft meegedeeld dat de luchthaven van Yangon vanaf 17 april 2022 weer open is voor commerciële passagiersvluchten. De online e-visumdienst voor zakenvisa, die sinds de uitbraak was opgeschort, is hervat. Tevens wordt het toeristenvisum na 17 april 2022 hervat. Reizigers wordt geadviseerd bij de luchtvaartmaatschappij of het reisbureau te informeren naar de actuele dienstregeling.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Myanmar

Blijf op de hoogte over alles in Myanmar

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Wenst u er volgend jaar (opnieuw) bij te zijn op Food and Hotel Asia (Food and Beverage) in Singapore, de belangrijkste internationale vakbeurs voor de voedingsindustrie in Zuidoost-Azië ? Lees dan aandachtig deze uitnodiging ! Ook in 2024 organiseert Flanders Investment & Trade een groepsstand op deze vakbeurs, waarbij doelbewust wordt gekozen voor een nieuwe aanpak.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
India, Myanmar, Vietnam, Indonesië...
Wanneer
Van dinsdag 23 april 2024 tot vrijdag 26 april 2024
Waar
Singapore, Singapore
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De gezondheidszorgmarkt in Myanmar biedt kansen voor Vlaamse bedrijven, vooral vanwege de vergrijzende bevolking, groeiende vraag naar medische apparatuur en opkomende gezondheidstechnologie. Ondanks uitdagingen zoals importafhankelijkheid en complexe regelgeving, kunnen strategische partnerschappen met lokale distributeurs en ondernemers waardevol zijn voor het betreden van deze markt.

De veeteeltsector in Myanmar is een belangrijke economische pijler en omvat verschillende segmenten, zoals pluimvee, vee en visserij en biedt veel opportuniteiten voor internationale en Vlaamse bedrijven. Interesse? Klik gerust verder voor meer informatie over de mogelijkheden voor Vlaamse bedrijven op de Zuidoost-Aziatische markt.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

In het kader van de Flanders International Business Weeks en de seminaries over De healthcaremarkt in Zuid- en Zuidoost-Azië met een focus op India, Indonesië, Maleisië, Myanmar, Singapore en Thailand maakten onze landenexperten uit India, Indonesië, Maleisië, Myanmar, Singapore en Thailand een marktstudie over hun specifieke markten. 

EuroCham Myanmar heeft de 10e editie van de tweemaandelijkse enquête over het ondernemingsvertrouwen uitgebracht. De bevindingen geven het huidige ondernemingsklimaat en de verwachtingen weer van het Europese bedrijfsleven in Myanmar. Deze enquête werd gehouden onder de leden van EuroCham Myanmar, en kende een respons van 53% uit verschillende sectoren.