U bent hier

Exporteren naar Myanmar

CORONAVIRUS

UPDATE 30/06/2020

Op 29 juni 2020 kondigde het Ministerie van Volksgezondheid en Sport van Myanmar aan dat er in het land 299 COVID-19 gevallen bevestigd zijn. Het Ministerie van Burgerluchtvaart heeft het verbod tot landen van alle internationale commerciële passagiersvluchten op alle luchthavens verlengd tot 31 juli 2020. Alle aanvragen voor visa voor buitenlanders worden tevens stopgezet tot 31 juli 2020.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Myanmar

Blijf op de hoogte over alles in Myanmar

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Hoe proberen Indonesië , Thailand , Maleisië en Myanmar hun economie, in post corona tijd, weer op de rails te zetten en wat kan dit concreet voor u betekenen als Vlaamse exporteur? Met deze derde webinar over de 'Aziatische markt na Covid-19' belichten we opnieuw 4 landen uit de regio: het huidige ondernemingsklimaat, genomen steunmaatregelen, te verwachten verschuivingen op economisch vlak en onze visie over de mogelijke impact op de opportuniteiten voor de Vlaamse bedrijven.
Doelmarkt
Myanmar, Thailand, Indonesië en Maleisië
Wanneer
Donderdag 3 september 2020
Waar
Online vanuit Indonesië, Thailand, Maleisië, Myanmar
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Het FIT-kantoor in Yangon maakte een marktstudie over de landbouwsector in Myanmar. Hierin vindt u meer infomatie over de huidige situatie van de landbouwsector in Myanmar en de opportuniteiten voor Vlaamse bedrijven.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Het Ministerie van Elektriciteit en Energie van Myanmar, Departement van Hydropower Implementatie (DHPI), wil gekwalificeerde aannemers uitnodigen om in te schrijven op de aanbesteding voor het Nam Pa Nga Small Hydropower Project. De aanbesteding omvat het ontwerp, de levering, het toezicht op de montage en de inbedrijfstelling van hydraulische staalconstructies en elektromechanische werken. 

Nieuws

Op 29 juni 2020 kondigde het Ministerie van Volksgezondheid en Sport van Myanmar aan dat er in het land 299 COVID-19 gevallen bevestigd waren. Het Ministerie van Burgerluchtvaart heeft het verbod tot landen van alle internationale commerciële passagiersvluchten op alle luchthavens verlengd tot 31 juli 2020.