U bent hier

Exporteren naar Myanmar

CORONAVIRUS

UPDATE 21/10/2020

Op 21 oktober 2020 kondigde het Ministerie van Volksgezondheid en Sport van Myanmar aan dat er in het land 38.502 COVID-19 gevallen bevestigd zijn. Het Ministerie van Burgerluchtvaart heeft het verbod tot landen van alle internationale commerciële passagiersvluchten op alle luchthavens verlengd tot 31 oktober 2020. Alle aanvragen voor visa voor buitenlanders worden tevens stopgezet tot 31 oktober 2020.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Myanmar

Blijf op de hoogte over alles in Myanmar

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf in Myanmar? Neem dan deel aan deze multisectorale groepszakenreis. Flanders Investment & Trade bereidt voor u een afsprakenprogramma op maat voor. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.
Doelmarkt
Myanmar
Wanneer
Van zondag 5 december 2021 tot vrijdag 10 december 2021
Waar
Yangon, Nay Pyi Taw, Myanmar
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Naast de hoge koopkracht van de consument, groeit het F&B-landschap in Myanmar sterk. Deze groei is er dankzij de verschillende initiatieven van de regering om buitenlandse investeringen, internationale franchise, groothandel en detailhandel te verwelkomen, inclusief stimulansen en liberalisering van de regelgeving.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Op 21 oktober 2020 kondigde het Ministerie van Volksgezondheid en Sport van Myanmar aan dat er in het land 38.502 COVID-19 gevallen bevestigd zijn. Het Ministerie van Burgerluchtvaart heeft het verbod tot landen van alle internationale commerciële passagiersvluchten op alle luchthavens verlengd tot 31 oktober 2020. Alle aanvragen voor visa voor buitenlanders worden tevens stopgezet tot 31 oktober 2020.