U bent hier

Exporteren naar Marokko

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Marokko

Blijf op de hoogte over alles in Marokko

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Wil jij álles weten over de marktopportuniteiten in Marokko? Dat treft! Want UNIZO en FIT nodigen jou uit om deel te nemen aan de kick-off ‘MA4explorers’! Enkele ervaren ondernemers/exporteurs delen met veel enthousiasme hun leerrijke ervaringen met deze markt. Zij hebben al een hele weg afgelegd, soms met succes, soms met horten en stoten. Maar dat maakt er vast en zeker een boeiende avond van!
Doelmarkt
Marokko
Wanneer
Donderdag 9 mei 2019
Waar
Diegem
Organisatie
UNIZO
Marokko is een land met ambitie. Door zijn geografische nabijheid, strategische ligging op het knooppunt van Europa en Afrika en zijn gediversifieerde economie, beschikt het land over een aantal onmiskenbare troeven. Ontdek samen met Flanders Investment & Trade en UNIZO hoe u deze markt het beste aanpakt.
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Marokko
Wanneer
Van maandag 25 november 2019 tot vrijdag 29 november 2019
Waar
Casablanca, Rabat, Marokko
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met UNIZO.

Marktstudies

Geconfronteerd met toenemende energieconsumptie en een stijgende energiefactuur, zet Marokko volop in op de ontwikkeling van duurzame energie. Tegen 2020 moet 42% van de energiemix uit hernieuwbare bronnen gehaald worden, tegen 2030 is het streefdoel 52%. Het land is alvast goed op weg om die doelstellingen te halen. Hoe Marokko deze ambities waarmaakt, leest u in deze marktstudie.

Het beheer van huishoudelijk afval is één van de grootste milieuproblemen in Marokko. Daarom heeft het land er zich de laatste jaren toe verbonden een aantal strategische maatregelen te nemen om de afvalverwerkingssector te hervormen. Een overzicht van de huidige stand van zaken vindt u in deze studie.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws