U bent hier

Exporteren naar Malta

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Malta

Blijf op de hoogte over alles in Malta

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Gekenmerkt door sterke economische prestaties en een uitgesproken business-friendly houding vormt Malta vandaag de dag een kleine, maar moderne republiek voor groeigerichte ondernemers. Marine en maritieme activiteiten leveren al eeuwen een grote economische bijdrage aan het land.

Deze studie belicht het Maltese Yachting, Shipping en Logistics landschap en belicht interessante zakelijke kansen.

Nieuws

KM Malta Airlines Ltd. is de nieuwe luchtvaartmaatschappij van de Maltese eilanden die haar eerste vlucht zal uitvoeren op 31 maart 2024.

KM Malta Airlines werd opgericht om de connectiviteit van de Maltese eilanden met Europa en daarbuiten te beschermen en te verbeteren, om de voortdurende economische ontwikkeling van de eilanden te ondersteunen en om uit te groeien tot een succesvolle en duurzame luchtvaartmaatschappij. In de plannen van de regering zou de oprichting van KM Malta Airlines, de nieuwe Maltese luchtvaartmaatschappij, positiviteit moeten brengen op het gebied van duurzaamheid, toerisme en economische vooruitzichten.