U bent hier

Exporteren naar Maleisië

CORONAVIRUS

UPDATE 13/09/2020

Maleisië is erkend als een van de meest succesvolle landen ter wereld voor de aanpak en bestrijding van de COVID-19-pandemie. Op 13november 2020 werden er 9915 COVID-19 gevallen geregistreerd in Maleisië, waarvan 128 overlijdens.
Op 28 augustus 2020 kondigde premier Tan Sri Muhyiddin Yassin aan dat het ‘Recovery Movement Control Order (RMCO)’ zal worden verlengd tot 31 december 2020. Momenteel mogen de meeste bedrijfssectoren hun activiteiten hervatten met strikte standaardwerkprocedures (SOP's). Op 10 september kondigde de Maleisische regering een inreisverbod aan voor burgers uit 23 landen, met uitzondering van houders van een studentenpaspoort, expats en houders van een Professional Visit pass.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Maleisië

Blijf op de hoogte over alles in Maleisië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Nieuws

Maleisië wordt aanzien als één van de meest succesvolle landen ter wereld in hun aanpak van het coronavirus. Het land bevindt zich momenteel in de vierde fase van het 6-fasen economisch herstelplan (6Rs) PENJANA en de meeste bedrijfssectoren hebben hun activiteiten intussen hervat onder strikte werkprocedures. Op 28 augustus 2020 kondigde premier Tan Sri Muhyiddin Yassin aan dat het ‘Recovery Movement Control Order (RMCO)’ zal worden verlengd tot 31 december 2020.