U bent hier

Exporteren naar Maleisië

CORONAVIRUS

UPDATE 09/06/2020

Op 9 juni 2020 zijn er in totaal 8336 bevestigde COVID-19 besmettingen in Maleisië. Er vielen 117 doden en 6675 werden hersteld verklaard.
Op 7 juni 2020 kondigde de Maleisische premier Tan Sri Muhyiddin Yassin een "Recovery Movement Control Order" (RMCO) aan van 10 juni 2020 tot 31 augustus 2020, als Maleisië's strategie om het "Movement Control Order" (MCO) te verlaten dat sinds maart 2020 ten uitvoer is gelegd. Vanaf 10 juni 2020 mogen de meeste bedrijfssectoren hun activiteiten gewoon hervatten met strikte standaardwerkprocedures (SOP's). Maleisië bevindt zich momenteel in de vierde fase - Herstel in het kader van het 6-fasen economisch herstelplan (6Rs) dat in het kader van het nationaal economisch herstelplan - PENJANA - is vastgesteld. Alle PENJANA-initiatieven worden geïntroduceerd om de mensen te ondersteunen en bedrijven en de Maleisische economie te stimuleren.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Maleisië

Blijf op de hoogte over alles in Maleisië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Hoe proberen Indonesië , Thailand , Maleisië en Myanmar hun economie, in post corona tijd, weer op de rails te zetten en wat kan dit concreet voor u betekenen als Vlaamse exporteur? Met deze derde webinar over de 'Aziatische markt na Covid-19' belichten we opnieuw 4 landen uit de regio: het huidige ondernemingsklimaat, genomen steunmaatregelen, te verwachten verschuivingen op economisch vlak en onze visie over de mogelijke impact op de opportuniteiten voor de Vlaamse bedrijven.
Doelmarkt
Myanmar, Thailand, Indonesië en Maleisië
Wanneer
Donderdag 3 september 2020
Waar
Online vanuit Indonesië, Thailand, Maleisië, Myanmar
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Ook Maleisië is getroffen door het coronavirus. Maleisië bevindt zich momenteel in de vierde fase - Herstel in het kader van het 6-fasen economisch herstelplan (6Rs) dat in het kader van het nationaal economisch herstelplan - PENJANA - is vastgesteld.