U bent hier

Exporteren naar Luxemburg

CORONAVIRUS

Per 11 maart 2022 werden de meeste gezondheidsmaatregelen in verband met COVID-19 in Luxemburg ingetrokken. Als gevolg hiervan zijn de horeca, de cultuursector, de sport, het onderwijs en de handel niet langer meer onderworpen aan specifieke regels. Ook in het openbaar vervoer moet men geen mondmasker meer dragen. Enkel in ziekenhuizen en rust- en verzorgingshuizen is het dragen van een mondmasker nog verplicht.

Lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

De dienstverlening van Flanders Investment & Trade voor Luxemburg is beperkt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Luxemburg

Blijf op de hoogte over alles in Luxemburg

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf in Luxemburg? Ontdek ze met ons begeleidingstraject inclusief groepszakenreis naar Luxemburg!

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelmarkt
Luxemburg
Wanneer
Van maandag 13 maart 2023 tot woensdag 15 maart 2023
Waar
Luxemburg, Luxemburg
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met UNIZO.

Nieuws

In het nieuwsbericht vindt u informatie over de algemene toestand, de genomen voorzorgsmaatregelen, de economische steunmaatregelen en de exitstrategie van de overheid. Per 11 maart 2022 werden de meeste gezondheidsmaatregelen in verband met COVID-19 in Luxemburg ingetrokken. Als gevolg hiervan zijn de horeca, de cultuursector, de sport, het onderwijs en de handel niet langer meer onderworpen aan specifieke regels. Ook in het openbaar vervoer moet er geen mondmasker meer gedragen worden. Enkel in ziekenhuizen en rust- en verzorgingshuizen is het dragen van een mondmasker nog verplicht.

De sector van de gezondheidstechnologie breidt zich uit in Luxemburg en trekt start-ups van over de hele wereld aan. Vooral het aantal bedrijven met een digitale focus neemt voortdurend toe. Ze werken aan de digitalisering van alle aspecten van de gezondheid en het medische traject van de patiënt en ontwikkelen slimme gezondheidsproducten en -diensten gericht op gepersonaliseerde en digitale geneeskunde. De nieuwe healthtech campus zal de ontwikkeling van de sector aanzienlijk. stimuleren.