U bent hier

Exporteren naar Luxemburg

CORONAVIRUS

Ook het Groothertogdom Luxemburg is in de ban van het coronavirus COVID-19. Om de snelle verspreiding tegen te gaan nam ook de Luxemburgse overheid preventieve maatregelen en terzelfder tijd werden tal van ondersteuningsmaatregelen opgezet om de economische toestand te helpen stabiliseren.

Lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

De dienstverlening van Flanders Investment & Trade voor Luxemburg is beperkt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Luxemburg

Blijf op de hoogte over alles in Luxemburg

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Nieuws

Ook het Groothertogdom Luxemburg is in de ban van het coronavirus COVID-19. In het nieuwsbericht vindt u informatie over de algemene toestand, de genomen voorzorgsmaatregelen, de economische steunmaatregelen en de exitstrategie van de overheid. De vaccinatiecampagne is, zoals in elk andere EU-lidstaat, volop aan de gang. Op dit ogenblik werden de eerste belangrijke versoepelingen van 7 april uitgebreid. Zo zijn o.a. de terrassen van cafés en restaurants open van 6 uur 's morgens tot 22 uur. Je mag er momenteel ook met vier aan een tafel zitten.