U bent hier

Exporteren naar Luxemburg

CORONAVIRUS

Ook het Groothertogdom Luxemburg is in de ban van het coronavirus COVID-19. Om de snelle verspreiding tegen te gaan nam ook de Luxemburgse overheid preventieve maatregelen en terzelfder tijd werden tal van ondersteuningsmaatregelen opgezet om de economische toestand te helpen stabiliseren.
De vaccinatiecampagne is, zoals in elk andere EU-lidstaat, volop aan de gang. Cafés en restaurants zijn open, zowel binnen als buiten. Uitbaters kunnen zelf kiezen of ze met het 'CovidCheck system' werken of niet. Tot en met 30 september gelden nieuwe regelingen omtrent reizen naar en vanuit Luxemburg.

Lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

De dienstverlening van Flanders Investment & Trade voor Luxemburg is beperkt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Luxemburg

Blijf op de hoogte over alles in Luxemburg

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Nieuws

Op 22 juni 2021 werd het Circular Economy Portal Luxembourg gelanceerd. Het portaal is een overheidsplatform voor het delen van inzichten in de strategie voor de circulaire economie in Luxemburg en voor het bereiken van publieke en private belanghebbenden.

Ook het Groothertogdom Luxemburg is in de ban van het coronavirus COVID-19. In het nieuwsbericht vindt u informatie over de algemene toestand, de genomen voorzorgsmaatregelen, de economische steunmaatregelen en de exitstrategie van de overheid. De vaccinatiecampagne is, zoals in elk andere EU-lidstaat, volop aan de gang. Cafés en restaurants zijn open, zowel binnen als buiten. Uitbaters kunnen zelf kiezen of ze met het 'CovidCheck system' werken of niet. Tot en met 30 september gelden nieuwe regelingen omtrent reizen naar en vanuit Luxemburg.