U bent hier

Exporteren naar Libanon

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Libanon

Blijf op de hoogte over alles in Libanon

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Van 4 tot en met 6 juli vindt in Libanon het ‘Beirut International Beer Event (BIBE)’ plaats. België is dit jaar gastland. Een unieke kans om uw producten te introduceren op de Libanese markt en contacten te leggen met invoerders, distributeurs, horeca-uitbaters en vakpers.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Libanon
Wanneer
Van woensdag 3 juli 2019 tot zaterdag 6 juli 2019
Waar
Beiroet, Libanon
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Zowel Jordanië als Libanon zijn belangrijke zorgcentra in het Midden-Oosten. Uitgaven voor de gezondheidszorg gaan in stijgende lijn en veelal worden producten of diensten uit het buitenland geïmporteerd. Mis deze kans niet en stel uw product of dienst voor.
Doelsector
Gezondheid en farma
Doelmarkt
Libanon en Jordanië
Wanneer
Van maandag 21 oktober 2019 tot donderdag 24 oktober 2019
Datum onder voorbehoud!
Waar
Brussels
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De ontdekking van offshore olie- en gasvoorraden voor de kust van Libanon biedt goede perspectieven voor de ontwikkeling van het land. De exploratie van de reserves verloopt echter niet van een leien dakje. Dankzij nieuwe wetgeving werd de jarenlange impasse in dit dossier onlangs doorbroken, maar tal van obstakels blijven overeind. Deze marktstudie biedt u een stand van zaken.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De Wereldbank publiceerde begin dit jaar een rapport over de economische vooruitzichten voor de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA). Terwijl de economische groei er in 2017 sterk op achteruitging in vergelijking met het jaar daarvoor, wordt voor 2018 een positiever scenario verwacht.