U bent hier

Exporteren naar Libanon

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Libanon

Blijf op de hoogte over alles in Libanon

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontmoet onze vertegenwoordiger uit Libanon (ook bevoegd voor Jordanië) en bespreek - gratis - uw exportplannen. Onze landenexpert uit Libanon komt samen met onze vertegenwoordigers uit Iran, Koeweit, Saudi-Arabië, Qatar en de VAE. U kan ook met hen afspraken aanvragen.
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Libanon
Wanneer
Van woensdag 5 juni 2019 tot vrijdag 7 juni 2019
Waar
België
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Zowel Jordanië als Libanon zijn belangrijke zorgcentra in het Midden-Oosten. Uitgaven voor de gezondheidszorg gaan in stijgende lijn en veelal worden producten of diensten uit het buitenland geïmporteerd. Mis deze kans niet en stel uw product of dienst voor.
Doelsector
Gezondheid en farma
Doelmarkt
Libanon en Jordanië
Wanneer
Van maandag 3 juni 2019 tot zondag 30 juni 2019
Datum onder voorbehoud!
Waar
Brussels
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De ontdekking van offshore olie- en gasvoorraden voor de kust van Libanon biedt goede perspectieven voor de ontwikkeling van het land. De exploratie van de reserves verloopt echter niet van een leien dakje. Dankzij nieuwe wetgeving werd de jarenlange impasse in dit dossier onlangs doorbroken, maar tal van obstakels blijven overeind. Deze marktstudie biedt u een stand van zaken.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De Wereldbank publiceerde begin dit jaar een rapport over de economische vooruitzichten voor de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA). Terwijl de economische groei er in 2017 sterk op achteruitging in vergelijking met het jaar daarvoor, wordt voor 2018 een positiever scenario verwacht.

De Europese Commissie en het Centre du Commerce International (ITC) hebben op 30 juni de EuroMed Trade Helpdesk gelanceerd, een gratis online portaal. Interesse in zakendoen met Algerije, Egypte, Jordanië, Israël, Libanon, Marokko, Palestina, Tunesië of Turkije? Neem er dan zeker een kijkje.