U bent hier

Exporteren naar Libanon

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Libanon

Blijf op de hoogte over alles in Libanon

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Zowel Jordanië als Libanon zijn belangrijke zorgcentra in het Midden-Oosten. Uitgaven voor de gezondheidszorg gaan in stijgende lijn en veelal worden producten of diensten uit het buitenland geïmporteerd. Mis deze kans niet en stel uw product of dienst voor.
Doelsector
Gezondheid en farma
Doelmarkt
Libanon en Jordanië
Wanneer
Van maandag 21 oktober 2019 tot donderdag 24 oktober 2019
Datum onder voorbehoud!
Waar
Brussels
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De ontdekking van offshore olie- en gasvoorraden voor de kust van Libanon biedt goede perspectieven voor de ontwikkeling van het land. De exploratie van de reserves verloopt echter niet van een leien dakje. Dankzij nieuwe wetgeving werd de jarenlange impasse in dit dossier onlangs doorbroken, maar tal van obstakels blijven overeind. Deze marktstudie biedt u een stand van zaken.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Door nieuwe wetgeving moeten bedrijven die aan openbare aanbestedingen willen deelnemen, voortaan een 'verklaring van classificatie' krijgen van de bevoegde authoriteit. Het ministerie van Energie en Water aanvaardt momenteel aanvragen voor classificatie van onafhankelijke energieproducten voor conventionele energiecentrales.