U bent hier

Exporteren naar Letland

Coronavirus

UPDATE 30/07/2020

​Letland kreeg de corona-pandemie vrij snel onder controle zonder een volledige lockdown, vooral dankzij een lage bevolkingsdichtheid en gerichte maatregelen. Het land rapporteert opnieuw een lichte aangroei van het aantal besmettingen, veelal geïmporteerd vanuit het buitenland. De economische impact zal aanzienlijk zijn en wordt verwacht groter te zijn dan in de buurlanden Estland en Litouwen.

Burgers van EU-lidstaten, de EER en Zwitserland mogen naar Letland afreizen zonder 14 dagen zelf-quarantaine indien het aantal covid-19 besmettingen de laatste 14 dagen cumulatief niet hoger is dan 15. De regering besliste om aankomsten per vliegtuig en bus te registreren. Personen die vanuit België naar Letland reizen, dienen 2 weken in zelf-isolatie te gaan. Deze maatregelen kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Letland.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsartikel en het Dossier Coronavirus. Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Letland

Blijf op de hoogte over alles in Letland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

In deze marktstudie wordt dieper ingegaan op de markt voor biovoeding in de Baltische staten die hoewel op dit moment nog klein is, aan een steile opmars bezig is. Ontdek hoe de markt georganiseerd is en welke de afzetkanalen zijn.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws