U bent hier

Exporteren naar Letland

Coronavirus

UPDATE 24/05/2021 - Voor reizen naar Letland: op COVID-19 Pass vindt u hiervoor een formulier dat 48u voor afreis ingevuld moet worden. Een negatieve COVID-19-test (max. 72u op voorhand) is eveneens vereist. Uitzonderingen op de regel vindt u op dezelfde website.

Burgers van EU-lidstaten mogen naar Letland afreizen zonder 10 dagen in quarantaine te gaan, indien gereisd wordt vanuit een land waar het aantal dagelijkse nieuwe besmettingen met COVID-19 de voorbije 14 dagen gemiddeld onder de 50/100.000 inwoners ligt. Een uitzondering wordt gemaakt voor buitenlandse reizigers uit risicolanden die afreizen in het belang van de Letse economie, bv. machineonderhoud (de activiteit is dan beperkt tot het strikt essentiële). Meer info vindt u hier: COVID-19 - Safety-measures/self-isolation.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsartikel en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Letland

Blijf op de hoogte over alles in Letland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

In deze marktstudie wordt dieper ingegaan op de markt voor biovoeding in de Baltische staten die hoewel op dit moment nog klein is, aan een steile opmars bezig is. Ontdek hoe de markt georganiseerd is en welke de afzetkanalen zijn.

Nieuws

In een nieuw rapport, gepubliceerd op 09 juli 2021, deelt de Zweedse bank positieve cijfers mee met betrekking tot de consumptie in de Baltische staten. De toenemende vaccinatiegraad en de versoepeling van de Covid-maatregelen zouden er de economie nieuw leven inblazen.