U bent hier

Exporteren naar Kosovo

CORONAVIRUS

UPDATE 14/09/2020

Ook Kosovo wordt getroffen door het coronavirus COVID-19. De Kosovaarse overheid nam preventieve maatregelen om de verspreiding tegen te gaan. Deze kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Kosovo. Lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Kosovo

Blijf op de hoogte over alles in Kosovo

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Nieuws

De eerste gevallen van het coronavirus in Kosovo werden bevestigd op 13 maart. Momenteel zijn er 12.683 officiële besmettingen bevestigd en 488 doden. Na een initiële daling namen de besmettingen vanaf juni opnieuw toe en werden nieuwe beperkingen opgelegd door de regering.

Millenium Foundation Kosovo is de juridische entiteit die opgericht is door het Kosovo Threshold Program, dat in 2017 ondertekend en geratificeerd werd tussen Kosovo en de Amerikaanse regering. Dit programma omvat 2 activiteiten: Reliable Energy Landscape Project & Transparent and Accountable Governance Project en biedt verschillende mogelijkheden aan bedrijven om hieraan mee te werken.