U bent hier

Exporteren naar Kameroen

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

De dienstverlening van Flanders Investment & Trade voor Kameroen is beperkt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Kameroen

Blijf op de hoogte over alles in Kameroen

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Experts en collega-bedrijven brengen u trends en actuele informatie over Kameroen ter voorbereiding van onze groepszakenreis naar Kameroen die zal plaatsvinden van 16 tot 23 februari 2019. U kan er frisse ideeën opdoen voor uw exportplannen.
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Kameroen
Wanneer
Maandag 14 januari 2019
Waar
Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Kameroen is een Centraal-Afrikaans land in volle ontwikkeling. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf in Kameroen? Neem dan van 16 tot 23 februari 2019 deel aan onze multisectorale groepszakenreis naar Kameroen en aan de internationale beurs Promote te Yaoundé.
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Kameroen
Wanneer
Van zaterdag 16 februari 2019 tot zaterdag 23 februari 2019
Waar
Kameroen
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met AWEX, BI&EbyHUB en CBL-ACP.

Nieuws

Ondanks zijn enorme omvang vertegenwoordigt Afrika maar een klein deel van de wereldhandel. De uitvoer is nog altijd grotendeels gebaseerd op grondstoffen en omvat olie, steenkool, ijzererts, ferrochroom, edele metalen, cacao, palmolie en hout. Toch beginnen de grotere Afrikaanse economieën hun traditionele grondstoffenfocus te verleggen. Dit uitstekende en erg gedetailleerde rapport van PwC geeft belangrijke inzichten in de ontwikkelings- en investeringsmogelijkheden in de havens van Sub-Sahara-Afrika.