U bent hier

Exporteren naar Jordanië

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Jordanië

Blijf op de hoogte over alles in Jordanië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Zowel Jordanië als Libanon zijn belangrijke zorgcentra in het Midden-Oosten. Uitgaven voor de gezondheidszorg en farma gaan in stijgende lijn en veelal worden producten of diensten uit het buitenland geïmporteerd. Mis deze kans niet en stel uw product of dienst voor.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Gezondheid en farma
Doelmarkt
Libanon en Jordanië
Wanneer
Donderdag 24 oktober 2019
Waar
Brussels
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Awex en hub.brussels.

Marktstudies

Hoewel de energiesector in Jordanië in het recente verleden met aanzienlijke uitdagingen werd geconfronteerd, zijn de recente ontwikkelingen op het vlak van hernieuwbare energie, nucleaire energie en schalie-olie veelbelovend. Een stand van zaken en een overzicht van lopende en op til zijnde projecten leest u hier.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De Jordaanse economie zal in 2018 een verwachte groei kennen van 2,5%. De groei wordt aangedreven door een sterke private consumptie, die ondersteund wordt door het grote aantal vluchtelingen en een aantal structurele hervormingen. Ook betere vooruitzichten voor de toeristische sector en hogere opbrengsen uit de export van onder meer fosfaat, dragen bij tot de groei.