U bent hier

Exporteren naar Japan

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Japan

Blijf op de hoogte over alles in Japan

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Zoals elk jaar zal FIT in nauwe samenwerking met Flanders.Bio en AWEX, ook in 2024 weer een Belgisch Paviljoen organiseren op de BioJapan Trade Fair in Yokohama. Japanse farmaceutische bedrijven zijn intensief op zoek naar licentiemogelijkheden om de productie verder te diversifiëren. Deelname aan de Vlaamse Biotech en Life Sciences Week is een unieke kans voor uw bedrijf om deze markt te verkennen. In de afgelopen 15 jaar hebben veel Vlaamse bedrijven en organisaties zich bij ons aangesloten en zijn ze partnerschappen aangegaan met Japanse bedrijven.
Doelsector
Biotechnologie en gezondheid en farma
Doelmarkt
China, Zuid-Korea en Japan
Wanneer
Van maandag 7 oktober 2024 tot vrijdag 11 oktober 2024
Waar
Tokyo, Osaka, Japan
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Flanders Investment & Trade geeft 10 Vlaamse start-ups uit de FoodTech en AgriTech de kans om kennis te maken met het belangrijke ecosysteem van Tokio, Japan. In december 2024 nodigt FIT weer beloftevolle start-ups uit om de mogelijkheden van de 2de grootste Aziatische markt te ontdekken.
Doelmarkt
Japan
Wanneer
Van zondag 24 november 2024 tot zaterdag 30 november 2024
Datum onder voorbehoud!
Waar
Tokyo, Japan
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Over de hele wereld zijn alcoholvrije dranken aan een opmars bezig. Consumenten zijn zich meer bewust van hun consumptie van alcoholische dranken, of het nu gaat om alcohol volledig uit hun dagelijks leven bannen, dranken kiezen met een lager alcoholpercentage, of alcoholvrije dranken drinken tussen de alcoholische dranken door. Deze trend is zichtbaar op wereldwijde schaal, en ook te zien in de Japanse markt. Welke dranken zijn vooral populair? Wat zijn de kenmerken van de Japanse consumenten van alcoholvrije dranken? Hoe kunnen Vlaamse bedrijven best deelnemen aan de markt? Deze studie tracht hierop een antwoord te formuleren.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De Organization for Small & Medium Enterprises and Regional Innovation Japan, kortweg SME Support Japan, organiseert jaarlijks de CEO Business Meetings, waarbij high level executives van Japanse en niet-Japanse kmo's met elkaar in contact gebracht worden met het oog op toekomstige samenwerking. Het gaat om gratis online meetings. Dit jaar komt de ecotechsector aan bod.