U bent hier

Exporteren naar Italië

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Italië

Blijf op de hoogte over alles in Italië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Tijdens deze professionele Bierdegustatiedag legt u op 1 dag waardevolle contacten met professionals uit retail en horeca, importeurs en verdelers die zich concentreren op Centraal- en Zuid-Italië, beerclubs en de gastronomische pers.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Italië
Wanneer
Van donderdag 23 mei 2019 tot vrijdag 24 mei 2019
Waar
Rome, Italië
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Italië is een belangrijke speler in internationale cruisevakanties. Het voorbije jaar kende het land een toename van passagiers in zijn cruisehavens en een stijging van de scheepsaanlopen. Deze studie beschrijft het belang van de Italiaanse cruisesector en de actuele tendensen.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Bolognafiere is organisator van beurzen in Bologna, Modena en Ferrara. In het licht van de verdere expansie zijn ze op zoek naar degelijke en grote internationale standenbouwers die hen bij hun activiteiten kunnen helpen.

Nieuws

Van 1 t.e.m. 4 april 2019 vond de 56ste editie van de 'Bologna Children's Book Fair' plaats die voor de Vlaamse kinderliteratuur een grote verrassing in petto had. Winnaar van de 'Astrid Lindgren Memorial Award 2019' werd dit jaar Vlaams auteur Bart Moeyaert.