U bent hier

Exporteren naar Italië

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Italië

Blijf op de hoogte over alles in Italië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontmoet onze vertegenwoordigers uit Italië en bespreek - gratis - uw exportplannen. Onze landenexperten van Italië komen samen met onze vertegenwoordigers uit Portugal en Spanje . U kan ook met hen afspraken aanvragen.
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Italië
Wanneer
Van woensdag 9 januari 2019 tot woensdag 16 januari 2019
Waar
België
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met UNIZO Internationaal en VOKA.
Tijdens deze professionele Bierdegustatiedag legt u op 1 dag waardevolle contacten met professionals uit retail en horeca, importeurs en verdelers die zich concentreren op Centraal- en Zuid-Italië, beerclubs en de gastronomische pers.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Italië
Wanneer
Van woensdag 22 mei 2019 tot vrijdag 24 mei 2019
Waar
Rome, Italië
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Italië is een belangrijke speler in internationale cruisevakanties. Het voorbije jaar kende het land een toename van passagiers in zijn cruisehavens en een stijging van de scheepsaanlopen. Deze studie beschrijft het belang van de Italiaanse cruisesector en de actuele tendensen.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Het Zuid-Italiaanse D'Avino S.r.l. is een bedrijf gespecialiseerd in de distributie van gekorrelde en geraffineerde suiker voor industrieel gebruik en de horecasector. Sinds 1927, selecteert het de beste witte suiker en rietsuiker in Italië en in het buitenland, om een verscheidenheid aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden.

Nieuws

Op 22 en 23 november 2018 vond de Milanese editie van 'FORUM AGENTI' plaats in de beursgebouwen te Rho Fiera Milano.

Op EICMA, de belangrijkste internationale vakbeurs voor de sector van de fietsen en motorfietsen, komen alle belangrijke constructeurs van motorfietsen elk jaar weer hun nieuwste modellen voorstellen, zowel aan vaklui als aan het grote publiek. Voor het segment van de fietsen, vindt men enkel nog elektrische fietsen op het salon.