U bent hier

Exporteren naar India

CORONAVIRUS

UPDATE 13/07/2020

In vergelijking met andere landen begon de verspreiding van het coronavirus relatief laat in India. De vroege lockdown (tot eind mei), de strenge reisbeperkingen en de sensibiliseringsprogramma's voor de preventieve maatregelen van de regering hebben voor een trage verspreiding van het virus gezorgd. Sinds begin juni werd, vooral om economische redenen, de exitstrategie ingezet maar helaas heeft de uitbraak van het coronavirus zijn hoogtepunt nog niet bereikt.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht. en het dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in India

Blijf op de hoogte over alles in India

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

COVID heeft India in zijn greep. De lockdown, het verminderde consumentenvertrouwen en de verstoring van het productieapparaat leiden tot een aanzienlijke krimp van de economie. Flanders Investment & Trade (FIT) en Voka organiseren een webinar met de FIT vertegenwoordigers uit India.
Doelmarkt
India
Wanneer
Donderdag 1 oktober 2020
Waar
online
Organisatie
Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen en Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Het Indische staatsbedrijf Bharat Heavy Electricals Limited (BHEL) zoekt Original Equipment Manufacturers (OEM's) om een technologisch samenwerkingsovereenkomst op lange termijn af te sluiten voor een geavanceerd IGBT-gebaseerd aandrijfsysteem voor o.a. treinen en metro’s.

Nieuws

In vergelijking met andere landen begon de verspreiding van het coronavirus relatief laat in India. De vroege lockdown (tot eind mei), de strenge reisbeperkingen en de sensibiliseringsprogramma's voor de preventieve maatregelen van de regering hebben voor een trage verspreiding van het virus gezorgd. Sinds begin juni werd, vooral om economische redenen, de exitstrategie ingezet maar helaas heeft de uitbraak van het coronavirus zijn hoogtepunt nog niet bereikt.