U bent hier

Exporteren naar India

CORONAVIRUS

UPDATE 19/02/2021

De verspreiding van het coronavirus kwam relatief laat op gang in India, vergeleken met andere landen. Vandaag, bijna 11 maanden na de uitbraak van COVID-19, zijn er 10.963.394 bevestigde gevallen geregistreerd, waaronder 156.111 doden. De 4 staten met het meeste aantal bevestigde gevallen zijn Maharashtra, Kerala, Karnataka en Andhra Pradesh. Het land wordt sinds juni 2020 gefaseerd opengesteld, maar sommige zones blijven "containment zones".

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht. en het dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in India

Blijf op de hoogte over alles in India

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Experts en collega-bedrijven brengen u trends en actuele informatie over hernieuwbare energie & cleantech in India. U kan er frisse ideeën opdoen voor uw exportplannen.
Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
India
Wanneer
Van donderdag 1 april 2021 tot vrijdag 30 april 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Online vanuit Mumbai, India
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Experts en collega-bedrijven brengen u trends en actuele informatie over digitalization en startups in India. U kan er frisse ideeën opdoen voor uw exportplannen.
Doelsector
ICT
Doelmarkt
India
Wanneer
Van woensdag 1 september 2021 tot donderdag 30 september 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Online vanuit Mumbai, India
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Het doel van deze studie is om een globaal overzicht te geven van de renewable sector in India en hiermee de Vlaamse bedrijven te helpen in hun zoektocht naar opportuniteiten. 

Het start-up ecosysteem van India is het afgelopen decennium enorm toegenomen, het aantal start-ups zelf is verzevenvoudigd (tot ongeveer 50.000). India blijft zijn positie behouden als het land met het op twee na grootste start-up ecosysteem ter wereld, met een totale basisgroei van 12-15 procent op jaarbasis. 

Maharashtra (dat wil zeggen Mumbai en Pune) is de thuisbasis van meer dan 12.200 actieve start-ups die zich richten op verschillende sectoren, waarvan ongeveer 1.400 tech-start-ups. Hoewel de start-ups in deze staat zich op verschillende sectoren richten, zijn enkele verticale markten de drijvende kracht geweest. E-commerce, fintech en consumentendiensten zijn de drie populaire sectoren in Mumbai, goed voor bijna 50 procent.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De verspreiding van het coronavirus kwam relatief laat op gang in India, vergeleken met andere landen. Vandaag, bijna 11 maanden na de uitbraak van COVID-19, zijn er 10.963.394 bevestigde gevallen geregistreerd, waaronder 156.111 doden.  De 4 staten met het meeste aantal bevestigde gevallen zijn Maharashtra, Kerala, Karnataka en Andhra Pradesh. Het land wordt sinds juni 2020 gefaseerd opengesteld, maar sommige zones blijven "containment zones".

NASSCOM is de Kamer van Koophandel voor de technische industrie in India. Ze hebben een studie gemaakt over de Indische 'tech start-up industry' waarbij ze de key trends belichten en een blik werpen op de toekomst van deze sector.