U bent hier

Exporteren naar India

CORONAVIRUS

UPDATE 22/10/2020

De verspreiding van het coronavirus kwam relatief laat op gang in India, vergeleken met andere landen. Vandaag, bijna 8 maanden na de lockdown, zijn er 7.550.273 bevestigde COVID-19-gevallen geregistreerd, waaronder 114.610 doden. Er is evenwel een optimistisch herstelpercentage van 87%. De 4 staten met het meeste aantal bevestigde gevallen zijn Maharashtra, Andhra Pradesh, Karnataka en Tamil Nadu. Aangezien het land zich vanaf juni 2020 gefaseerd openstelt, blijven bepaalde zones nog steeds afgesloten.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht. en het dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in India

Blijf op de hoogte over alles in India

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de Belgo-Indian Chamber of Commerce & Industry is het trefpunt voor ondernemers actief in India, maar ook voor nieuwkomers die deze enorme groeimarkt willen verkennen. Wat is de stand van zaken in India in corona-tijden en hoe kunnen onze ondernemers daar best op inpikken?
Doelmarkt
India
Wanneer
Donderdag 28 januari 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Brussel (of online)
Organisatie
Belgo-Indian Chamber of Commerce & Industry
Experts en collega-bedrijven brengen u trends en actuele informatie over hernieuwbare energie & cleantech in India. U kan er frisse ideeën opdoen voor uw exportplannen.
Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
India
Wanneer
Van donderdag 1 april 2021 tot vrijdag 30 april 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Online vanuit Mumbai, India
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De verspreiding van het coronavirus kwam relatief laat op gang in India, vergeleken met andere landen. Vandaag, bijna 8 maanden na de lockdown, zijn er 7.550.273 bevestigde COVID-19-gevallen geregistreerd, waaronder 114.610 doden. Er is evenwel een optimistisch herstelpercentage van 87%.

https://www.ibanet.org/Regional_Fora/Regional_Fora/Asia_Pacific_Forum/Doing-business.aspxDe International Bar Association IBA publiceerde in september 2020 de eerste editie van het handboek “Doing Business in Asia Pacific: Business regulations”. Het gaat om een uitgebreide studie over onderwerpen die buitenlandse investeerders aanbelangen. Elf landen komen apart aan bod: Australië, China, Hongkong, India, Indonesië, Japan, Maleisië, Singapore, Zuid-Korea, de Filipijnen en Vietnam.