U bent hier

Exporteren naar India

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in India

Blijf op de hoogte over alles in India

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Stel uw product voor aan Indiase aankopers uit de biersector. Ons kantoor heeft goede contacten gelegd met een aantal Indiase aankopers uit de biersector. Dien uw kandidatuur in om deze belangrijke...
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
India
Wanneer
Van zondag 1 september 2019 tot maandag 30 september 2019
Datum onder voorbehoud!
Waar
Brussels
Organisatie
Flanders Investment & Trade
In navolging van eerdere deelnames zal Flanders Investment & Trade, in samenwerking met FLAG, opnieuw aanwezig zijn op AERO INDIA , één van Azië's belangrijkste internationale luchtvaartbeurzen...

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Lucht- en ruimtevaart
Doelmarkt
India
Wanneer
Van woensdag 20 februari 2019 tot zondag 24 februari 2019
Waar
Bangalore, India
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Onze collega's van het kantoor in New Delhi maakten een interessante studie over de medische sector, meer specifiek medisch materiaal, in India. In deze studie wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste spelers en clusters in deze sector en wordt ook de meest recente wetgeving rond medische apparatuur toegelicht.

Het doel van deze studie is om Vlaamse exporteurs van diverse voedingsproducten een praktische handleiding te geven tot de Indische markt. De grote en groei van de (sub)sectoren wordt geschetst, alsook de trends in de markt, de distributiekanalen en het potentieel van de online commerce.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Van 5 tot 11 november reist het Vorstenpaar naar India ter gelegenheid van 70 jaar diplomatieke relaties. ZM de Koning en HM de Koningin der Belgen worden vergezeld door een politieke, economische en academische delegatie. Een week lang kunnen 45 Vlaamse bedrijfsleiders hun bestaande contacten met Indische partners versterken. Maar liefst 41 contracten worden er ondertekend, waaronder 13 tussen Vlaamse en Indische ondernemers.