U bent hier

Exporteren naar India

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in India

Blijf op de hoogte over alles in India

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontdek het potentieel voor uw bier op de Indische markt!

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
India
Wanneer
Van vrijdag 1 november 2019 tot zaterdag 30 november 2019
Datum onder voorbehoud!
Waar
Koning Albert II Laan 37, 1030 Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Jaarlijks seminarie waarbij wij door middel van bedrijfsgetuigenissen de opportuniteiten in Indië willen bekendmaken bij een breed publiek. Doelgroepen zijn bedrijven reeds actief in Indië, bedrijven die de markt willen verkennen, universiteiten en laatstejaarsstudenten. Met bijdrage van : Dhr. Harold Boël, CEO Sofina; Dhr. Frederik Tibau, Director International Relations bij Startups.be; Dr. Ayla Joncheere, Managing Director Magenta vzw (Bollylicious) en de Ambassade van Indië in België. Een ideale gelegenheid om te netwerken en kennis te maken met andere bedrijven actief in Indië.
Doelmarkt
India
Wanneer
Donderdag 24 oktober 2019
Waar
Brussel
Organisatie
Belgo-Indian Chamber of Commerce & Industry

Marktstudies

Het wordt steeds duidelijker dat India’s Startup Ecosysteem op vele verschillende manieren levendig en mainstream is geworden op vlak van werkgelegenheid, het oplossen van consumentenproblemen  en in het creëren van producten voor de rest van de wereld. 

U leest hierover meer in de interessante studie 'The Indian Startup Ecosystem', gemaakt door onze collega's in Bangalore.

Onze collega's van het kantoor in New Delhi maakten een interessante studie over de medische sector, meer specifiek medisch materiaal, in India. In deze studie wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste spelers en clusters in deze sector en wordt ook de meest recente wetgeving rond medische apparatuur toegelicht.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws