U bent hier

Exporteren naar India

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in India

Blijf op de hoogte over alles in India

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

De BICC&I lunch-causerie is een jaarlijks terugkerend netwerk event voor iedereen die belang heeft bij het zakendoen met India. Deze keer is onze gastspreker Dhr. Peter Huyghebaert, Consul-Generaal in Mumbai, het economische hart van India. Aan het einde van zijn mandaat gekomen, zal hij zijn ervaringen in inzichten met ons delen. Het doel is om bedrijven, organisaties en officiële instanties met elkaar in contact te brengen om zo een meerwaarde te creëren voor de internationalisering van onze bedrijven.
Doelmarkt
India
Wanneer
Dinsdag 3 september 2019
Waar
Dworp
Organisatie
Belgo-Indian Chamber of Commerce & Industry
Ontmoet onze vertegenwoordigers uit New Delhi, Bangalore en Mumbai en bespreek - gratis - uw exportplannen. Onze landenexperts van India komen samen met onze vertegenwoordiger uit Pakistan . U kan ook met hem een afspraak aanvragen (enkel op 2/10 en 3/10).
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
India
Wanneer
Van woensdag 2 oktober 2019 tot woensdag 9 oktober 2019
Waar
België
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met UNIZO Internationaal en VOKA.

Marktstudies

Het wordt steeds duidelijker dat India’s Startup Ecosysteem op vele verschillende manieren levendig en mainstream is geworden op vlak van werkgelegenheid, het oplossen van consumentenproblemen  en in het creëren van producten voor de rest van de wereld. 

U leest hierover meer in de interessante studie 'The Indian Startup Ecosystem', gemaakt door onze collega's in Bangalore.

Onze collega's van het kantoor in New Delhi maakten een interessante studie over de medische sector, meer specifiek medisch materiaal, in India. In deze studie wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste spelers en clusters in deze sector en wordt ook de meest recente wetgeving rond medische apparatuur toegelicht.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws