U bent hier

Exporteren naar India

CORONAVIRUS - REIZEN NAAR INDIA

UPDATE 25/11/2022

Sinds het najaar van 2022 is er een bijna volledige terugkeer naar het normale leven. Voor reizen naar India, moest men zich vóór aankomst registeren op de Air Suvidha. Deze maatregel werd afgeschaft op 21/11/2022.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in India

Blijf op de hoogte over alles in India

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Volgend jaar zal Flanders Investment & Trade, in samenwerking met AWEX, Agoria/FLAG en Skywin, opnieuw aanwezig zijn op de Singapore Airshow , de belangrijkste lucht- en ruimtevaartbeurs in Azië en een perfecte uitvalsbasis voor al wie zaken wil doen in deze snelgroeiende regio. De volgende editie van de Singapore Airshow zal plaatsvinden van 20 tot 25 februari 2024 (business days 20-23 februari) in het Changi Exhibition Centre, Singapore . Waarom deelnemen? De Singapore Airshow is veruit de belangrijkste internationale lucht- en ruimtevaartbeurs in de Asia-Pacific regio en een uitgelezen forum om kennis te maken met de talrijke mogelijkheden van de snelgroeiende Aziatische luchtvaartindustrie. Deze beurs biedt zeer interessante netwerkopportuniteiten voor luchtvaartbedrijven die de Aziatische markt actief willen bewerken en/of op zoek zijn naar lokale partners. De volgende editie van dit tweejaarlijkse event gaat door van 20 t.e.m. 23 februari 2024 in het Changi Exhibition Centre te Singapore. Na de succesvolle 2022 editie (ondanks de strenge veiligheidsmaatregelen gezien de pandemie) zullen FIT, Agoria/FLAG, Awex & Skywin in 2024 opnieuw van de partij zijn met een 'Belgian Aerospace' paviljoen.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Logistiek en transport, en lucht- en ruimtevaart
Doelmarkt
India, Singapore en Australië
Wanneer
Van dinsdag 20 februari 2024 tot zondag 25 februari 2024
Waar
Singapore, Singapore
Organisatie
Flanders Investment & Trade
BIO ASIA is het belangrijkste biotech-event in India en één van de meest toonaangevende life sciences fora in Azië. De volgende editie van dit event, met als hoofdthema 'Data & AI : redefining possibilities' en deelnemers uit meer dan 95 landen, vindt plaats van 26 tot 28 februari 2024 in Hyderabad (A.P./Telangana), de hub van India's grootste biotech-cluster ('Genome Valley').

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Biotechnologie en gezondheid en farma
Doelmarkt
India
Wanneer
Van maandag 26 februari 2024 tot woensdag 28 februari 2024
Waar
Hyderabad, India
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Het snelgroeiende gezondheidszorgsysteem in India biedt kansen voor samenwerking in medische technologie, farmaceutische producten en biotechnologie, dankzij de groeiende vraag naar geavanceerde medische apparatuur en innovatieve behandelingen.

De paardensport in India heeft de afgelopen jaren een aantal positieve ontwikkelingen doorgemaakt. Hoewel de sport voornamelijk gericht is op polo en races, is er een groeiende markt voor andere disciplines zoals jumping en dressuur. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Op 14 december 2023 gaat een virtuele bijeenkomst door met als doel de handelsbetrekkingen tussen Vlaamse en Indiase bedrijven die actief zijn in technische goederen te bestendigen en te verstevigen. Deze interactieve webinar en b2b-sessie richt zich op bedrijven in de sectoren: metaal (ijzer en aluminium), industriële machines en gereedschapswerktuigen, elektronica en medische apparaten. Meer informatie leest u na in dit nieuwsartikel.

Global Business Inroads (GBI) heeft, met de steun van de EU, een studie gemaakt waarbij de Smart Cities-sector in de EU en Indië in kaart wordt gebracht. Hierbij worden sterke punten, marktbehoeften en kansen voor bedrijven, investeringen en samenwerking besproken.