U bent hier

Exporteren naar India

CORONAVIRUS

UPDATE 08/12/2021

Na de traumatische tweede covid golf (april 2021 t.e.m. juni 2021) waarbij er heel veel doden vielen, is de situatie in India rustiger. Er werden tot op heden 1 miljard dosissen van het vaccin uitgedeeld, voor een hoofdzakelijk jonge bevolking van 1.3 miljard. In sommige Staten is de situatie nog steeds niet goed en met belangrijke feestdagen op komst, kijkt men met argusogen hoe de situatie zal evolueren in december. Momenteel gaat het leven zijn gewone gang. Het dragen van een masker is wel nog overal verplicht maar anders zijn er weinig beperkingen. Vanaf 1 december zijn de regels voor aankomst in India terug aangescherpt.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in India

Blijf op de hoogte over alles in India

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de Belgo-Indian Chamber of Commerce & Industry is het trefpunt voor ondernemers actief in India, maar ook voor nieuwkomers die deze enorme groeimarkt willen verkennen. Wat is de stand van zaken in India in corona-tijden en hoe kunnen onze ondernemers daar best op inpikken? Afhankelijk van de Corona maatregelen zal dit event doorgaan op 10/02/2022 in de Vlerick Business School in Gent.
Doelmarkt
India
Wanneer
Donderdag 10 februari 2022
Waar
Gent
Organisatie
Belgo-Indian Chamber of Commerce & Industry
India is een van de snelst groeiende fintech-markten ter wereld. Het Indische fintech-ecosysteem wordt ondersteund door een sterke vraag van klanten, diverse kapitaalstromen, sterk technisch talent en ondersteunende beleidskaders.
Doelsector
ICT
Doelmarkt
India
Wanneer
Van vrijdag 1 april 2022 tot zaterdag 30 april 2022
Datum onder voorbehoud!
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

India is een groeiende markt voor meubel en interieurproducten, kom alles te weten over de mogelijkheden in de bijgevoegde studie.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws