U bent hier

Exporteren naar IJsland

CORONAVIRUS

UPDATE 18/01/2021

Op 28 februari 2020 werd de eerste besmetting in IJsland vastgesteld. Het aantal besmettingen nam nadien met de dag toe en gezien het lage bevolkingsaantal (368.010 inwoners), stond IJsland aan de wereldtop inzake besmettingen per capita. Begin april werd de eerste besmettingspiek bereikt en het zag er lang naar uit dat het aantal besmettingen nog nauwelijks toenam. Maar helaas kende IJsland ook een tweede coronagolf. Door de genomen restricties, bereikte IJsland de piek van deze golf midden oktober. Restricties blijven echter nog gehandhaafd, om zo de pandemie zoveel mogelijk onder controle te kunnen houden.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in IJsland

Blijf op de hoogte over alles in IJsland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Nieuws

Op 28 februari 2020 werd de eerste besmetting in IJsland vastgesteld. Het aantal besmettingen nam nadien met de dag toe en gezien het lage bevolkingsaantal (368.010 inwoners), stond IJsland aan de wereldtop inzake besmettingen per capita. Begin april werd de eerste besmettingspiek bereikt en het zag er lang naar uit dat het aantal besmettingen nog nauwelijks toenam. Maar helaas kende IJsland eveneens een tweede coronagolf. Door de genomen restricties, werd de piek van deze golf midden oktober bereikt. Restricties blijven echter nog gehandhaafd, om zo de pandemie zoveel mogelijk onder controle te kunnen houden.