U bent hier

Exporteren naar IJsland

CORONAVIRUS

Sinds de eerste coronabesmettingen op 28 februari 2020 in IJsland werden vastgesteld wist het land, na enkele ups en downs, de pandemie goed onder controle te houden. Maar zoals in de rest van Europa steeg het aantal besmettingen eind 2021 weer snel. Begin maart 2022 werd de top bereikt en inmiddels ziet het er, zoals in de rest van Europa, naar uit dat het aantal ernstige besmettingen weer snel aan het afnemen is. Sinds 25 februari 2022 zijn dan ook alle restricties met betrekking tot beperkingen op sociale bijeenkomsten en schoolactiviteiten, evenals de quarantainevereiste voor degene die besmet zijn met COVID-19 opgeheven. 81% van de IJslanders (van 5 jaar en ouder) is volledig gevaccineerd (twee dosissen).

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in IJsland

Blijf op de hoogte over alles in IJsland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Nieuws

Begin maart 2022 werd de top van de laatste coronagolf bereikt en inmiddels ziet het er, zoals in de rest van Europa, naar uit dat het aantal ernstige besmettingen weer afneemt. Sinds 25 februari 2022 werden alle restricties met betrekking tot de beperkingen op sociale bijeenkomsten en schoolactiviteiten, evenals de quarantianevereiste voor degene die besmet zijn met COVID-19, opgeheven. 81% van de IJslanders (van 5 jaar en ouder) is ondertussen volledig gevaccineerd (twee dosissen).