U bent hier

Marktstudies

Dit beknopt overzicht van ons kantoor in Dublin brengt de life sciences sector van Ierland in kaart en schetst het belang van deze sector binnen Europa en de rest van de wereld. U ontdekt er de opportuniteiten; sinds Brexit worden Ierse bedrijven aangemoedigd om te diversifiëren en de markt buiten het VK te verkennen. Interesse in meer?

Ierland heeft haar industriële basis omgevormd tot een efficiënte, moderne economie. De productiesector in Ierland is hierin een van de goed presterende motoren, met clusters van wereldklasse in sectoren zoals biofarmaceutica, elektronica, medische technologie en voedselproductie. Ondanks hoge inflatie en aanzienlijke uitdagingen binnen toeleveringsketens, zijn Ierse bedrijven optimistisch voor verdere groei. Dit rapport geeft een beknopt overzicht van de huidige en toekomstige opportuniteiten in Ierland voor Vlaamse bedrijven met activiteiten in Manufacturing 4.0.

De voeding- en drankenindustrie in Ierland bloeit. Bent u een Vlaamse kmo of grotere onderneming in de voeding- en drankensector en wenst u uit te breiden naar Ierland? Dan is het aangewezen om deze paper van ons kantoor in Dublin erbij te nemen. Dankzij de Brexit ontstaan er nieuwe mogelijkheden om rechtstreekse handel te drijven met Ierland, zonder belemmeringen of vertragingen op te lopen. 

Van nature is de ICT-sector een snel veranderende omgeving, waar technologie zich voortdurend ontwikkelt en evolueert. Deze marktstudie zal zich dan ook vooral richten op de nieuwere takken van de sector. Hardware en software blijven een essentieel onderdeel van de ICT-sector in Ierland, maar gezien hun gevestigde status richten we ons in dit rapport voornamelijk op de nieuwe spelers in de sector.

Voor Vlaamse bedrijven die actief zijn in ICT, kan Ierland een interessante markt zijn om partnerschappen aan te gaan of om eigen producten en diensten op de markt te brengen.

Bent u geïnteresseerd in afzetmogelijkheden in Ierland?
Lees dan nu de studie over de milieu- en hernieuwbare energiesector in Ierland! Hierin vindt u een waaier aan informatie die u kan helpen bij het betreden van de markt.