U bent hier

Exporteren naar Ierland

CORONAVIRUS

UPDATE 09/05/2022

Gezien de hoge vaccinatiegraad en dalende ziekenhuisopnames heeft de Ierse regering op 5 maart 2022 besloten om alle COVID-19 gerelateerde maatregelen op te heffen.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en in het Dossier coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Ierland

Blijf op de hoogte over alles in Ierland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

De voeding- en drankenindustrie in Ierland bloeit. Bent u een Vlaamse kmo of grotere onderneming in de voeding- en drankensector en wenst u uit te breiden naar Ierland? Dan is het aangewezen om deze paper van ons kantoor in Dublin erbij te nemen. Dankzij de Brexit ontstaan er nieuwe mogelijkheden om rechtstreekse handel te drijven met Ierland, zonder belemmeringen of vertragingen op te lopen. 

Van nature is de ICT-sector een snel veranderende omgeving, waar technologie zich voortdurend ontwikkelt en evolueert. Deze marktstudie zal zich dan ook vooral richten op de nieuwere takken van de sector. Hardware en software blijven een essentieel onderdeel van de ICT-sector in Ierland, maar gezien hun gevestigde status richten we ons in dit rapport voornamelijk op de nieuwe spelers in de sector.

Voor Vlaamse bedrijven die actief zijn in ICT, kan Ierland een interessante markt zijn om partnerschappen aan te gaan of om eigen producten en diensten op de markt te brengen.

Nieuws