U bent hier

Exporteren naar Ierland

CORONAVIRUS

UPDATE 18/01/2022

Niet tegenstaande het aantal besmettingen sterk is gedaald de voorbije maanden en een groot deel van de bevolking al een boostervaccin kreeg, blijven de preventieve maatregelen van de Ierse overheid om de verspreiding van het virus tegen te gaan, gehandhaafd. Deze maatregelen kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Ierland.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en in het Dossier coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Ierland

Blijf op de hoogte over alles in Ierland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Benieuwd naar de afzetmogelijkheden voor uw bedrijf in Ierland? Ontdek ze met onze groepszakenreis naar Ierland! Uw gezondheid en veiligheid primeren. Opgelet! Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19.
Doelmarkt
Ierland
Wanneer
Van zondag 22 mei 2022 tot dinsdag 24 mei 2022
Waar
Dublin, Ierland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Van nature is de ICT-sector een snel veranderende omgeving, waar technologie zich voortdurend ontwikkelt en evolueert. Deze marktstudie zal zich dan ook vooral richten op de nieuwere takken van de sector. Hardware en software blijven een essentieel onderdeel van de ICT-sector in Ierland, maar gezien hun gevestigde status richten we ons in dit rapport voornamelijk op de nieuwe spelers in de sector.

Voor Vlaamse bedrijven die actief zijn in ICT, kan Ierland een interessante markt zijn om partnerschappen aan te gaan of om eigen producten en diensten op de markt te brengen.

Bent u geïnteresseerd in afzetmogelijkheden in Ierland?
Lees dan nu de studie over de milieu- en hernieuwbare energiesector in Ierland! Hierin vindt u een waaier aan informatie die u kan helpen bij het betreden van de markt.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Tully Nurseries, een van de belangrijkste groothandelaars van sierplanten, bomen, haagplanten, etc. in Ierland is op zoek naar nieuwe producten om hun portfolio uit te breiden. Bent u geïnteresseerd in exporteren naar Ierland en Tully Nurseries? 

Nieuws

Ondanks het feit dat het aantal besmettingen de voorbije maanden sterk daalde en een groot deel van de bevolking al een boostervaccin kreeg, blijven de preventieve maatregelen van de Ierse overheid om de verspreiding van het virus tegen te gaan, gehandhaafd. Sociaal contact, activiteiten buitenshuis en reizen van en naar het werk worden nog steeds beperkt. Deze trend zal de komende weken worden aangehouden. Voor het reizen naar Ierland zijn nog steeds verschillende maatregelen van kracht.