U bent hier

Exporteren naar Ierland

CORONAVIRUS

UPDATE 20/10/2020

Ook Ierland werd getroffen door het coronavirus COVID-19. Gezien het aantal besmettingen de voorbije weken opnieuw is toegenomen, blijven preventieve maatregelen van de Ierse overheid om de verspreiding tegen te gaan gehandhaafd. Deze maatregelen kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Ierland.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en in het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Ierland

Blijf op de hoogte over alles in Ierland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Bent u geïnteresseerd in afzetmogelijkheden in Ierland?
Lees dan nu de studie over de milieu- en hernieuwbare energiesector in Ierland! Hierin vindt u een waaier aan informatie die u kan helpen bij het betreden van de markt.

De macro-economische indicatoren, de hoge nood aan nieuwe huizen en kantoorruimtes, samen met de huidige en toekomstplannen van de Ierse overheid binnen de constructiesector, tonen aan dat er talrijke mogelijkheden bestaan voor onze Vlaamse bouw(materialen)bedrijven.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Ook Ierland is in de grip van de COVID-19 uitbraak. Sociaal contact, activiteiten buitenshuis en reizen van en naar het werk worden nog steeds beperkt. Na jaren van sterke economische groei wordt nu verwacht dat de Ierse economie zal krimpen in 2020.