U bent hier

Exporteren naar Ierland

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Ierland

Blijf op de hoogte over alles in Ierland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Bent u een startende Vlaamse exporteur of is de Ierse markt nieuw voor u? Neem dan deel aan dit uniek begeleidingstraject, inclusief groepszakenreis.
Doelmarkt
Ierland
Wanneer
Van zondag 20 oktober 2024 tot dinsdag 22 oktober 2024
Waar
Dublin, Ierland
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met UNIZO.

Marktstudies

Dit beknopt overzicht van ons kantoor in Dublin brengt de life sciences sector van Ierland in kaart en schetst het belang van deze sector binnen Europa en de rest van de wereld. U ontdekt er de opportuniteiten; sinds Brexit worden Ierse bedrijven aangemoedigd om te diversifiëren en de markt buiten het VK te verkennen. Interesse in meer?

Ierland heeft haar industriële basis omgevormd tot een efficiënte, moderne economie. De productiesector in Ierland is hierin een van de goed presterende motoren, met clusters van wereldklasse in sectoren zoals biofarmaceutica, elektronica, medische technologie en voedselproductie. Ondanks hoge inflatie en aanzienlijke uitdagingen binnen toeleveringsketens, zijn Ierse bedrijven optimistisch voor verdere groei. Dit rapport geeft een beknopt overzicht van de huidige en toekomstige opportuniteiten in Ierland voor Vlaamse bedrijven met activiteiten in Manufacturing 4.0.

Nieuws

Het Pools Nationaal Centrum voor Onderzoek & Ontwikkeling organiseert samen met Onderzoeks- en Innovatienetwerk van de Europese regio's een mutual learning event rondom de 5 EU-missies op 17 mei. Interessant voor bedrijven die in een triple helix model willen samenwerken met de publieke sector en academische instellingen om de ambitieuze doelstellingen van dit R&D-instrument van de Europese Commissie te realiseren.