U bent hier

Exporteren naar Hongkong

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Hongkong

Blijf op de hoogte over alles in Hongkong

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontmoet onze vertegenwoordiger uit Hongkong en bespreek - gratis - uw exportplannen. Onze landenexpert van Hongkong komt samen met onze vertegenwoordigers uit Taiwan en China . U kan ook met hen afspraken aanvragen.
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Hongkong
Wanneer
Van donderdag 13 juni 2019 tot donderdag 20 juni 2019
Waar
België
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met UNIZO Internationaal en VOKA.
Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf in Hongkong. Wij verzorgen voor u een afsprakenprogramma op maat. Ons aanbod Wij hebben een kantoor ter plaatse, met kennis van de lokale markt Ons kantoor...
Doelsector
Financiële diensten
Doelmarkt
Hongkong
Wanneer
Van dinsdag 1 oktober 2019 tot zaterdag 30 november 2019
Datum onder voorbehoud!
Waar
Hongkong, Hongkong
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Hoewel de wereld bij Hongkong spontaan aan de financiële sector denkt, zet het sinds de jaren '90 ook bijzonder succesvol in op biotech. Er werd serieus geïnvesteerd en er werden toonaangevende onderzoeksinstellingen en incubatoren opgericht. Inmiddels zouden er zo'n 250 à 300 biotech-bedrijven actief zijn in Hongkong. Flanders Investment & Trade Hongkong doet de sector in deze studie voor u uit de doeken.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Het departement voor de bescherming van het milieu van Hongkong zal, in het licht van het aflopen van het huidige exploitatiecontract voor het centrum voor de behandeling van chemisch afval eind 2019, op zoek gaan naar een nieuwe partner voor operation & maintenance services, maar ook voor het herinrichten en upgraden van de faciliteiten.

Nieuws