U bent hier

Exporteren naar Hongarije

CORONAVIRUS

UPDATE 02/04/2020

Ook Hongarije werd recent getroffen door het coronavirus COVID-19. Het aantal besmettingen neemt toe, en daarmee ook de preventieve maatregelen van de Hongaarse overheid om de verspreiding tegen te gaan. Deze maatregelen kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Hongarije.
Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Hongarije

Blijf op de hoogte over alles in Hongarije

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

De Hongaarse logistieke sector staat voor een paradigmaverschuiving gericht op efficiëntie, productiviteit, flexibiliteit en slimme infrastructuurontwikkeling. In deze inspirerende omgeving zijn er veel nieuwe kansen voor Vlaamse bedrijven op het gebied van zowel warehousing als transportlogistiek. Interesse? Lees dan zeker deze studie.

Nieuws

Hongarije heeft een noodtoestand in het hele land uitgeroepen vanwege het coronavirus, de maatregel is noodzakelijk om de verspreiding van het virus te voorkomen. De noodtoestand is een zogenaamde speciale rechtsorde die is gedefinieerd in de basiswet van Hongarije en die de regering toestaat een aantal buitengewone maatregelen bij decreet in te voeren en de toepassing van bepaalde wetten op te schorten om een natuur- of industriële ramp te verzachten. De toestand is voor onbepaalde tijd.