U bent hier

Exporteren naar Hongarije

CORONAVIRUS

UPDATE 02/07/2020

Ook Hongarije werd recent getroffen door het coronavirus COVID-19. Het aantal besmettingen neemt toe, en daarmee ook de preventieve maatregelen van de Hongaarse overheid om de verspreiding tegen te gaan. Deze maatregelen kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Hongarije.
Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Hongarije

Blijf op de hoogte over alles in Hongarije

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

De voedings- en drankenindustrie is een van de belangrijkste sectoren van de Hongaarse economie. Lees meer hierover in bijgaande interessante studie.

De Hongaarse logistieke sector staat voor een paradigmaverschuiving gericht op efficiëntie, productiviteit, flexibiliteit en slimme infrastructuurontwikkeling. In deze inspirerende omgeving zijn er veel nieuwe kansen voor Vlaamse bedrijven op het gebied van zowel warehousing als transportlogistiek. Interesse? Lees dan zeker deze studie.

Nieuws

De noodtoestand die halverwege maart in Hongarije is uitgeroepen vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19), is op 18 juni beëindigd. Er blijven echter enkele beperkingen bestaan.

Trade Magazine publiceert de FMCG-handelsranglijst van het voorbije jaar elk jaar opnieuw in de eerste dagen van juni. De grootste verrassing van de ranglijst van 2019 is dat Lidl nu de tweede plaats bekleedt voor wat de winkelketens betreft naar omzet uitgedrukt in HUF. Lidl wordt op de hielen gezeten door SPAR op de derde plaats. TESCO staat steevast op de eerste plaats in de ranglijst.