U bent hier

Exporteren naar Hongarije

CORONAVIRUS

De Hongaarse regering heeft alle COVID-19 restricties opgeheven. COVID-19 wordt niet langer gezien als een bedreiging voor de Hongaarse samenleving. Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Hongarije

Blijf op de hoogte over alles in Hongarije

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Centraal- en Oost-Europa is een regio vol diversiteit en dynamiek. Maar sommige mensen hebben hiervan nog steeds een stereotiep beeld. In dit seminarie laten we u zien hoe deze regio bruist van de kansen, kennis en innovatie. We gaan voorbij de clichés en geven u een kleurrijk en realistisch beeld van de economische diversiteit in Centraal- en Oost-Europa en welke zakelijke kansen er zich aandienen. Sprekers zijn onze landenexperten op post in Bulgarije, Hongarije, Polen, Roemenië en Tsjechië.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelmarkt
Polen, Tsjechië, Hongarije, Roemenië...
Wanneer
Maandag 25 september 2023
Waar
Antwerpen
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Internationaal ondernemen betekent op zoek gaan naar opportuniteiten. FIT helpt u daarbij. Heeft u een specifieke markt op het oog en zoekt u inside informatie? Hebt u concrete vragen over uw strategie naar bepaalde landen of regio’s? Wilt u nakaarten over informatie of ondersteuning die u vanwege FIT ontving? Tijdens de Flanders International Business Weeks in september kan dat! Onze kantoren uit de regio Centraal- & Oost-Europa komen naar uw provincie en staan samen met uw adviseurs Internationaal Ondernemen voor u klaar. Dichtbij u! Voor de regio “Centraal- & Oost-Europa” zijn er in Antwerpen geen vrije slots meer voor b2b-meetings met de landenexperten.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelmarkt
Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Hongarije...
Wanneer
Maandag 25 september 2023
Waar
Antwerpen
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Op zoek naar informatie over het Hongaarse hernieuwbare energielandschap en belangrijke opportuniteiten en markttrends? Dan is deze sectoranalyse door ons kantoor in Boedapest als het ware verplichte kost. 

Het belang van de automotivesector voor de Hongaarse economie kan moeilijk overschat worden. Deze studie laat u kennismaken met deze belangrijke sector die ondanks de nog steeds doorwerkende gevolgen van de coronapandemie en de heersende geopolitieke onzekerheid blijft groeien. U vindt hier o.m. antwoorden op vragen als: Hoe zit het met e-mobility in het land? Produceert Hongarije zelf batterijen? Is waterstof er ook een hot topic? Steunt de overheid de nieuwe technologische ontwikkelingen? 

Nieuws

Ondanks een prijsgevoelige markt staan Hongaarse consumenten steeds meer open voor premium-koffieproducten, zoals blijkt uit het openen van steeds meer koffiespeciaalzaken. Zowel het volume van de geconsumeerde koffie als de waarde van de gekochte koffie neemt toe, een welkome verandering na de zware verliezen tijdens de pandemie. Wint de verkoop via het retailkanaal aan belang? Welke koffieproducten vinden de Hongaren lekker? Wat vinden ze van cafeïnevrije koffie? Lees verder om meer te weten te komen over de Hongaarse koffiedrinkgewoontes.