U bent hier

Exporteren naar Griekenland

CORONAVIRUS

De Griekse regering heeft al geruime tijd alle COVID-19 restricties opgeheven. COVID-19 wordt niet langer gezien als een bedreiging voor de Griekse samenleving. Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken en op de Griekse website https://travel.gov.gr/#/.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Griekenland

Blijf op de hoogte over alles in Griekenland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

FIT neemt, samen met de Agoria’s Food & Beverage Technology Club, voedingstechnologiebedrijven mee naar Griekenland!
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Griekenland
Wanneer
Van maandag 22 april 2024 tot donderdag 25 april 2024
Waar
Athens, Griekenland
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Agoria.

Marktstudies

E-commerce is een integraal onderdeel geworden van onze wereld. COVID-19 heeft de sterke groei nog versneld. Griekenland is de 48e grootste e-commercemarkt. Met een stijging van 20% draagt de Griekse e-commercemarkt bij aan het wereldwijde e-commercegroeipercentage van 29% (2021). De inkomsten uit e-commerce blijven stijgen. Nieuwe markten zijn in opkomst en bestaande markten hebben ook het potentieel om zich verder te ontwikkelen

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

''World of Beer'' vindt plaats van 10 tot 12 mei 2024 in Athene en wordt het grootste bierfestival in Griekenland! Met talloze soorten bier van de beste brouwerijen in Griekenland en het buitenland, workshops door bierexperts en nog meer verschillende evenementen. Een deelname kan een goede gelegenheid zijn om de Griekse biermarkt te leren kennen, nieuwe producten op de markt te brengen alsook nieuwe contacten te leggen of bestaande uit te breiden.