U bent hier

Exporteren naar Ghana

CORONAVIRUS

De dagelijkse updates met betrekking tot het aantal besmettingen en overlijdens kunnen (per provincie) opgevolgd worden op de website van het Ghana Health Service. Op 26 mei 2020 stond de teller op 7117 bevestigde besmettingen en 34 overlijdens.

Blijf up-to-date over de genomen maatregelen in Ghana met ons nieuwsbericht: Coronavirus - de toestand in Ghana, de toestand in Afrika in het algemeen en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Ghana

Blijf op de hoogte over alles in Ghana

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Voor de vierde keer in ruim 10 jaar tijd organiseert FIT een zending naar Ghana, en we gaan voor een fysieke editie! De huidige coronaomstandigheden in Ghana laten dit toe, alsook het protocol waaraan buitenlandse reizigers zich dienen te houden. Dat laatste is momenteel niet het geval in Nigeria, waardoor we ons verplicht zien dat deel van de eerder aangekondigde zending uit te stellen naar een latere datum. Het spreekt vanzelf dat we met twee woorden spreken: mocht de situatie m.b.t. corona en de begeleidende maatregelen drastisch veranderen in Ghana of België in de komende weken/maanden, dan kan het nog steeds zijn dat we naar een virtuele editie dienen over te schakelen. De zending naar Ghana (Accra, Tema) gaat door van 5 tot 8 december 2021 en richt zowel op de overheid (projecten en aanbestedingen) als op de private sector (B2B).
Doelmarkt
Ghana
Wanneer
Van zondag 5 december 2021 tot woensdag 8 december 2021
Waar
Accra, Ghana
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Een groeiende bevolking, verhoogd inkomen en meer en meer belangstelling voor persoonlijke zorg maken dat Ghana een interessante markt wordt voor cosmetica.

Nieuws

Op donderdag 2 juli 2020 organiseerde de Ghana Belgian Business Club, in samenwerking met BELLUCI (Belgian-Luxemburg Chamber of Commerce in Côte d’Ivoire) en met Guillaume de Bassompierre, onze attaché in Abidjan, een webinar over de situatie in Ghana en Ivoorkust en de economische repercussies van de COVID-19-crisis op deze landen.