U bent hier

Exporteren naar Finland

CORONAVIRUS

UPDATE 24/03/2020

Zoals in veel Europese landen, stijgt ook in Finland het cijfer van coronabesmettingen. De gepubliceerde cijfers over het aantal besmettingen in Finland geven niet het juiste beeld van de situatie weer: op het moment wordt niet iedereen die symptomen vertoont getest, maar enkel de ernstig zieke patiënten en het personeel van de medische sector. Reizen naar Finland is alleen nog mogelijk voor personen met de Finse nationaliteit, personen met vaste woonplaats in Finland of voor dringende redenen. Wie naar Finland reist moet de eerste 14 dagen in zelfquarantaine verblijven. De Finse overheid neemt verschillende maatregelen om de verspreiding tegen te gaan en de economische impact ervan te verminderen.​
Deze maatregelen kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Finland.
Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Finland

Blijf op de hoogte over alles in Finland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Meer weten over de Finse markt voor voedingssupplementen en gezondheidsproducten? Lees de studie, ze behandelt de belangrijkste aspecten van de sector in Finland en u ontdekt wie er de belangrijkste spelers zijn. 

Wat zijn de trends op de Finse biermarkt? Hoe worden de bieren belast? Hoe kan u uw bieren het best vermarkten in Finland?
Kom er meer over te weten in de paper van ons kantoor in Helsinki.

Nieuws

Ook Finland werd recent getroffen door het coronavirus COVID-19. Het aantal besmettingen neemt toe, en daarmee ook de preventieve maatregelen van de Finse overheid om de verspreiding tegen te gaan. Op 16 maart heeft de regering de noodtoestand uitgeroepen. Veel mensen werken wel verder, maar van thuis uit.