U bent hier

Exporteren naar Finland

CORONAVIRUS


UPDATE 14/9/2022

Alle coronarestricties in Finland zijn opgeheven. Reizen van België naar Finland is mogelijk voor iedereen. Als de situatie drastisch zou veranderen, kunnen sommige restricties terug ingevoerd worden.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Finland

Blijf op de hoogte over alles in Finland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Flanders Investment & Trade nodigt Vlaamse start-ups uit om deel te nemen aan Slush , het toonaangevende start-upevent van Europa, dat plaatsvindt in Helsinki op 17 en 18 november 2022.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
ICT en media en communicatie
Doelmarkt
Finland
Wanneer
Van donderdag 17 november 2022 tot vrijdag 18 november 2022
Waar
Helsinki, Finland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Hoewel de Finse horeca geen gemakkelijke markt is, zijn er toch opportuniteiten voor Vlaamse bedrijven. Welke deze opportuniteiten en de uitdagingen zijn, leest u in de studie van ons kantoor in Helsinki.

Finland is een land om rekening mee te houden in de gamesector: computer-, console- en vooral smartphone games zijn er uitgegroeid tot het belangrijkste exportproduct van de Finse creatieve industrie. Ontdek naast de sterktes van en uitdagingen voor de sector, het bruisende ecosysteem dat o.m. Supercell en Rovio Entertainment voortbracht in deze paper van ons kantoor in Helsinki. 

Nieuws

Alle coronarestricties in Finland zijn opgeheven. Reizen van België naar Finland is mogelijk voor iedereen. Als de situatie drastisch zou veranderen kunnen sommige restricties terug ingevoerd worden.

Het Finse scheepsvaartbedrijf Meyer Turku zal een project met een geschatte waarde van € 100 miljoen leiden om tegen 2025 een klimaatneutraal cruiseschip te ontwikkelen en tegen 2030 een CO2-neutrale scheepsbouw te realiseren.