U bent hier

Exporteren naar Finland

CORONAVIRUS


UPDATE 24/08/2020

De begrenzingen en maatregelen in Finland zijn al grotendeels versoepeld of afgeschaft. Veel sectoren werken terug normaal, of op afstand of met respect voor social distancing. Omwille van de verslechterde situatie in enkele andere landen zijn er opnieuw meer beperkingen op het reizen. Zo moeten reizigers vanuit België de eerste 14 dagen in Finland in zelfquarantaine verblijven.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Finland

Blijf op de hoogte over alles in Finland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Flanders Investment & Trade nodigt 7 Vlaamse startups uit om deel te nemen aan Slush online 2020, het toonaangevende startup event van Europa, samen met Startups.be, mec.istart en Start it @KBC. Bent u een startup met internationale ambities? Meld u dan nu aan! Plaatsen zijn beperkt!

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
ICT
Doelmarkt
Finland
Wanneer
Van dinsdag 1 september 2020 tot donderdag 31 december 2020
Waar
Finland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De meubelmarkt in Finland groeit, vooral de import is in stijgende lijn. Ontdek hier welke segmenten van de Finse meubelmarkt het goed doen, en wat er nodig is om succesvol te worden op deze markt.

De DIY-winkels in Finland bedienen zowel hobbyklussers als de professionele bouwsector. Ondanks de recente lichte daling in de bouw blijft de ijzerwarenhandel het goed doen. Ontdek de huidige trends en de belangrijkste spelers in deze sector, in de studie van ons kantoor in Helsinki.

Nieuws

De begrenzingen en maatregelen in Finland zijn al grotendeels versoepeld of afgeschaft. Veel sectoren werken gewoon normaal, of op afstand of met respect voor social distancing. Omwille van de verslechterde situatie in enkele andere landen zijn er wel terug meer beperkingen op reizen. Reizigers uit België moeten de eerste 14 dagen in Finland in zelfquarantaine verblijven.