U bent hier

Exporteren naar Finland

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Finland

Blijf op de hoogte over alles in Finland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Offshore Northern Seas (ONS) in het Noorse Stavanger is hét flagship event voor de energiesector in Noord-Europa, waaraan meer dan 100 landen deelnemen en waar meer dan 65.000 bezoekers verwacht worden. ONS is het referentiepunt voor het globale vraagstuk rond hernieuwbare energie, met bijzondere focus op offshore toepassingen. Vlaamse bedrijven die het event bezoeken, kunnen gebruik maken van het Meeting Point van FIT op de beurs, en deelnemen aan een programma met ecosysteem-tour, b2bs met relevante partners en een netwerkreceptie. De deelname van Flanders Investment & Trade aan ONS wordt ondersteund door De Blauwe Cluster.
Doelsector
Energie
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden...
Wanneer
Van maandag 26 augustus 2024 tot donderdag 29 augustus 2024
Waar
Stavanger, Noorwegen
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Flanders Investment & Trade organiseert van 7 tot 10 oktober 2024 een beursbezoek naar FinnBuild. Maak van deze gelegenheid gebruik om samen met andere Vlaamse bedrijven nader kennis te maken met de Finse bouwsector en het aanbod en de trends op die markt.
Doelsector
Bouw en design en interieur
Doelmarkt
Finland
Wanneer
Van maandag 7 oktober 2024 tot donderdag 10 oktober 2024
Waar
Helsinki, Finland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Veel Finnen kopen regelmatig veganistische, vegetarische en biologische voeding, en de overheid heeft voor industriële keukens in de publieke sector het doel gesteld om hun gebruik van biologische en vegetarische voeding te vergroten. In deze studie komt u te weten hoe deze markt er in Finland uitziet, welke producten er vooral populair zijn, hoe de markt er evolueert en welke opportuniteiten er zijn voor Vlaamse producten.

Finland heeft grootse plannen in verband met klimaatneutrale waterstof. Voor Vlaamse bedrijven actief in onshore of offshore wind, zonne-energie, waterstof, outsourcing, consultancy of diensten zijn in deze sectoren in Finland zeker opportuniteiten.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Op 4 en 5 oktober kunnen bedrijven die interesse hebben in supercomputing LUMI, de snelste supercomputer in Europa bezoeken. Deze bevindt zich in het CSC’s data center van Kajaani, Finland. Daarnaast kan men ook deelnemen aan het tweedaagse event dat de Finse rijksinstelling voor informatietechnologie inricht.