U bent hier

Exporteren naar Finland

CORONAVIRUS


UPDATE 30/6/2021

Ook in Finland is de recentste coronagolf aan het afnemen. De tweede noodtoestand van de pandemie gold van 1 maart tot 27 april 2021. Sindsdien zijn de meeste restricties stap voor stap opgeheven. Vanaf 21 juni kunnen personen die (minstens twee weken geleden) volledig gevaccineerd werden of binnen 6 maanden COVID-19 gehad hebben en genezen zijn, van België naar Finland reizen. Zakenreizen zijn ook mogelijk voor personen die niet aan deze criteria voldoen. In dat geval moet de zakenreiziger wel in zelfquarantaine blijven en ten vroegste 72 uur later een negatieve coronatest voorleggen om de quarantaine te mogen beëindigen.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Finland

Blijf op de hoogte over alles in Finland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Onze Contactdagen gaan virtueel! Elk Vlaams bedrijf met internationale plannen kan tijdens de Virtuele Contactdagen een afspraak maken met onze landenexperten uit Noord-Europa.
Doelmarkt
Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Ierland...
Wanneer
Van maandag 8 november 2021 tot vrijdag 19 november 2021
Waar
Online, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De meubelmarkt in Finland groeit, vooral de import is in stijgende lijn. Ontdek hier welke segmenten van de Finse meubelmarkt het goed doen, en wat er nodig is om succesvol te worden op deze markt.

De DIY-winkels in Finland bedienen zowel hobbyklussers als de professionele bouwsector. Ondanks de recente lichte daling in de bouw blijft de ijzerwarenhandel het goed doen. Ontdek de huidige trends en de belangrijkste spelers in deze sector, in de studie van ons kantoor in Helsinki.

Nieuws

Levert u producten of diensten aan de industrie, en wilt u graag exporteren naar de Nordics? De Subcontracting Trade Fair in Tampere is de grootste industriële beurs in Finland. Met de hulp van Flanders Investment & Trade kan uw deelname aan deze beurs zeer interessant zijn, met afspraken op de beurs alsook in de regio van Helsinki.