U bent hier

Exporteren naar Estland

Coronavirus

UPDATE 18/01/2021

Net zoals in veel andere landen, is de coronasituatie in Estland na een rustige zomer verergerd. De Estse economie werd hard getroffen door de eerste golf van de crisis: toen verwachtte de nationale bank nog een krimp van 10% van de economie voor 2020. De krimp van het bbp voor het derde kwartaal van 2020 ten opzichte van het jaar voordien, was uiteindelijk "slechts" 2,8%.
Vanaf 15 januari moeten alle reizigers uit Europese landen met meer dan 150 besmettingen/100.000 inwoners/14 dagen, de eerste 10 dagen in (thuis)quarantaine blijven, of deze verkorten door twee negatieve testresultaten voor te leggen.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsartikel en het Dossier Coronavirus. Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Estland

Blijf op de hoogte over alles in Estland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

In deze marktstudie wordt dieper ingegaan op de markt voor biovoeding in de Baltische staten die hoewel op dit moment nog klein is, aan een steile opmars bezig is. Ontdek hoe de markt georganiseerd is en welke de afzetkanalen zijn.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Net zoals in veel andere landen, is de coronasituatie in Estland na een rustige zomer terug verergerd. De Estse economie werd hard getroffen door de eerste golf van de crisis: toen verwachtte de nationale bank nog een krimp van 10% van de economie voor 2020. De krimp in bbp voor het derde kwartaal van het jaar ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar was uiteindelijk "maar" 2,8%.

Vanaf 15 januari 2021 moeten alle reizigers uit Europese landen met meer dan 150 besmettingen/100.000 inwoners/14 dagen (waaronder ook België) de eerste 10 dagen in (thuis)quarantaine blijven, of deze verkorten door twee negatieve testresultaten voor te leggen.