U bent hier

Exporteren naar Estland

Coronavirus

UPDATE 12/3/2021

De voorbije weken is de situatie opnieuw sterk achteruit gegaan en is Estland op dit moment een van de zwaarst getroffen landen in EU. De Estse regering heeft dan ook een nieuwe lockdown aangekondigd, vanaf 11 maart tot (minstens) 11 april. Concreet worden groepen groter dan twee personen verboden, niet-essentiële winkels gesloten en restaurants moeten overschakelen op afhaaldiensten. Afreizen wordt uiteraard afgeraden, in elk geval is een negatieve test vereist (voor vertrek of bij aankomst). Reizigers uit Europese landen met meer dan 150 besmettingen/100.000 inwoners/14 dagen, moeten 10 dagen in (thuis)quarantaine blijven. Meer info m.b.t. de restricties vindt men hier.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsartikel en het Dossier Coronavirus. Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Estland

Blijf op de hoogte over alles in Estland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

In deze marktstudie wordt dieper ingegaan op de markt voor biovoeding in de Baltische staten die hoewel op dit moment nog klein is, aan een steile opmars bezig is. Ontdek hoe de markt georganiseerd is en welke de afzetkanalen zijn.

Nieuws

De voorbije weken is de situatie in Estland opnieuw sterk achteruit gegaan, het land bevindt zich inmiddels bij de slechtste landen van de EU. De Estse regering heeft dan ook een nieuwe lockdown aangekondigd, vanaf 11 maart tot (minstens) 11 april. Concreet worden groepen groter dan twee personen verboden, niet-essentiële winkels gesloten en restaurants opgedragen om over te schakelen op afhaaldiensten. Afreizen wordt uiteraard afgeraden, in elk geval wordt een negatieve test vereist (voor vertrek of bij aankomst). Reizigers uit Europese landen met meer dan 150 besmettingen/100.000 inwoners/14 dagen, moeten 10 dagen in (thuis)quarantaine blijven. Meer info m.b.t. de restricties vindt men hier.