U bent hier

Exporteren naar Ecuador

CORONAVIRUS

UPDATE 05/07/2021

In het hele land is het gebruik van een masker verplicht in de publieke ruimte, dient de sociale afstand van minimaal een meter gerespecteerd te worden en wordt aangeraden handen regelmatig te wassen. Sociale bijeenkomsten van meer dan 10 personen blijven verboden. Gemeentes kunnen bovendien lokale maatregelen treffen, zoals de toegang tot het strand, het aanpassen van openingstijden en/of het verbieden van bepaalde activiteiten. Het is dan ook aangeraden om lokaal zoveel mogelijk informatie in te winnen over geldende maatregelen en zich daaraan te houden. De landgrenzen zijn opnieuw open voor commerciële vluchten.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Ecuador

Blijf op de hoogte over alles in Ecuador

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

De industrie van alcoholische dranken, zoals gedistilleerde likeur, wijn en bier is van groot economisch belang voor Ecuador. Van alle alcoholische dranken is bier het meest geliefde drankje van de Ecuadorianen. Hoewel industriële bieren de Ecuadoriaanse markt domineren, wint ambachtelijk bier steeds meer aan populariteit.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Op 16 augustus 2021 waren er 505.628 COVID-19-gevallen en 32.491 dodelijke slachtoffers. De meeste besmettingen vinden plaats in de provincies Pichincha en Guayas.