U bent hier

Nieuws

De Deense regering heeft op 1 februari 2022 alle COVID-19 restricties opgeheven. De COVID-19 epidemie wordt niet langer beschouwd als een bedreiging voor de Deense samenleving en is momenteel onder controle.

Heeft u interesse om toeleverancier te worden van het grootste bouwproject in Denemarken? Ontvang alle informatie over het Femern tunnelproject tijdens de Fehmern Link Business Conference op 2 december 2020 van 13u00 tot 15u30. 

Op 4 oktober vindt de Building Network Conference 2017 plaats in het Copenhagen Marriott Hotel. Denemarken en Zweden doen zware investeringen in o.a. infrastructuur, stadsontwikkeling en ziekenhuisbouw. Tijdens deze conferentie worden een reeks grote geplande bouwprojecten in de Øresund-regio gepresenteerd. De conferentie is in het Engels en richt zich tot potentiële buitenlandse toeleveranciers. Hier hebben ze de mogelijkheid om te speeddaten en te netwerken.

Sedert juli 2016 is er een nieuwe verordening in werking getreden, waardoor het voortaan gemakkelijker wordt voor buitenlandse producenten van waterkranen en deelcomponenten om hun producten op de Deense markt te brengen.

Op 24 mei 2016 werd in het Comwell Conference Center in de expo-hallen Bella-Center te Kopenhagen een conferentie georganiseerd over de Deense hospitaalprojecten. Het was een samenwerking tussen de Deense Regio´s, die verantwoordelijk zijn voor infrastructuurwerken, Visit Denmark  (www.visitdenmark.dk), Copenhagen Capacity (www.copcap.com) en Invest in Denmark (www.investindk.com).

Een reeks van de grote bouwprojecten in Denemarken betreffen hospitalen. Vier van de projecten werden gepresenteerd door de respectieve regio´s.

Voor een overzicht van de verschillende hospitaalprojecten, zie de website: www.godtsygehusbyggeri.dk

In Denemarken zijn er heel wat projecten gepland voor de aanleg van een lightrail-traject in Aarhus, Kopenhagen, Odense en Aalborg. Aarhus is reeds ver gevorderd in de planning.

Pagina's