U bent hier

Exporteren naar Denemarken

Ook in Denemarken is het aantal mensen, die besmet zijn met COVID-19, fel gestegen. Momenteel is alles onder controle en zijn de Deense ziekenhuizen niet overbelast. De Deense regering heeft strengere maatregelen geïntroduceerd, die van kracht zijn sinds 26 oktober 2020. Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Denemarken

Blijf op de hoogte over alles in Denemarken

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19. De "Wind Europe Electric City" beurs is een belangrijk event in de offshore sector en een initiatief van de Wind Europe Associatie (waar ook Agoria lid van is). De volgende editie van dit event gaat door van 27 tot 29 april 2021 in de Deense hoofdstad Kopenhagen.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Energie
Doelmarkt
Denemarken
Wanneer
Van dinsdag 27 april 2021 tot donderdag 29 april 2021
Waar
Kopenhagen, Denemarken
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Deze marktstudie geeft u een overzicht van de grootste spelers op de Deense detailmarkt, het koopgedrag van de consumenten, consumptie van biologische voeding en dranken, trends, accijnzen op voedingswaren en dranken enz.

Nieuws

Heeft u interesse om toeleverancier te worden van het grootste bouwproject in Denemarken? Ontvang alle informatie over het Femern tunnelproject tijdens de Fehmern Link Business Conference op 2 december 2020 van 13u00 tot 15u30. 

De Deense bedrijven zijn hard getroffen door de gevolgen van Covid-19. De Deense regering heeft in samenwerking met de sociale partners een overeenkomst ondertekend om de Deense bedrijven te ondersteunen.