U bent hier

Exporteren naar Denemarken

Denemarken is harder getroffen door de tweede golf van COVID-19 dan tijdens de eerste golf. Sinds 4 januari bevindt het land zich op niveau 5 van het nationale waarschuwingssysteem. Dit is het hoogste niveau van het Deense waarschuwingssysteem en betekent o.a. dat men vreest dat de Deense ziekenhuizen binnenkort te weinig capaciteit zullen hebben om alle COVID-19 patiënten te behandelen. De lockdown is voor de tweede keer verlengd t.e.m. 28 februari. Enkel apotheken, supermarkten en voedingswinkels zijn open.
Ook de strengere reisrestricties zijn verlengd t.e.m. 28 februari. Deze reisrestricties gelden zowel voor Deense als buitenlandse staatsburgers.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Denemarken

Blijf op de hoogte over alles in Denemarken

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Vanwege de huidige pandemie wordt de vakbeurs 'Wind Europe - Electric City' uitgesteld naar november 2021. De beurs zal in fysieke vorm doorgaan, onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19. De "Wind Europe Electric City" beurs is een belangrijk event in de offshore sector en een initiatief van de Wind Europe Associatie (waar ook Agoria lid van is). De volgende editie van dit event gaat door in de week van 22 november (juiste data nog te bevestigen) in de Deense hoofdstad Kopenhagen.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Energie
Doelmarkt
Denemarken
Wanneer
Van dinsdag 23 november 2021 tot donderdag 25 november 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Kopenhagen, Denemarken
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Deze marktstudie geeft u een overzicht van de grootste spelers op de Deense detailmarkt, het koopgedrag van de consumenten, consumptie van biologische voeding en dranken, trends, accijnzen op voedingswaren en dranken enz.

Nieuws

De Deense bedrijven zijn harder getroffen door de gevolgen van de tweede golf van COVID-19 dan tijdens de eerste. De Deense regering heeft in samenwerking met de sociale partners een overeenkomst ondertekend om de Deense bedrijven te ondersteunen. 

Heeft u interesse om toeleverancier te worden van het grootste bouwproject in Denemarken? Ontvang alle informatie over het Femern tunnelproject tijdens de Fehmern Link Business Conference op 2 december 2020 van 13u00 tot 15u30.