U bent hier

Exporteren naar Cyprus

CORONAVIRUS

UPDATE 13/10/2020

Ook Cyprus wordt getroffen door het coronavirus COVID-19. De Cypriotische overheid nam preventieve maatregelen om de verspreiding tegen te gaan. Deze kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Cyprus.

Lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Cyprus

Blijf op de hoogte over alles in Cyprus

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Nieuws

Cyprus is een klein maar dynamisch land en heeft een sterke reputatie opgebouwd als een 'centre of excellence' voor internationale zakelijke activiteiten, met behoud van unieke clusters van expertise en servicecapaciteit ter ondersteuning van belangrijke groeisectoren van de economie.

Op 17 maart 2021 zijn er in Cyprus, sinds de uitbraak van de pandemie, 40.344 officiële besmettingen bevestigd en 241 mensen zijn overleden.

Het aantal besmettingen en slachtoffers lag aanvankelijk veel lager dan in sommige West-Europese landen. Maar sinds enkele maanden worden de Cyprioten geconfronteerd met een tweede golf van de pandemie en de regering heeft beslist om het eiland opnieuw in lockdown te plaatsen.