U bent hier

Nieuws

De Colombiaanse stad Medellin onderging de laatste jaren een optimale stadsontwikkeling. De stad combineert een doordachte stadsplanning met adequate mobiliteit zonder hierbij het gebruik van de nieuwste technologieën uit het oog te verliezen. Niet voor niets werd de stad geselecteerd om er de eerste "TRAFIC 2019" -beurs in Latijns-Amerika te organiseren (13-15 juni 2019).

Met 30% van het bnp in 2016, is de landbouwsector een belangrijke bron van inkomsten voor Colombia. Benieuwd naar de mogelijkheden? Start uw marktonderzoek hier met deze presentatie over algemene trends, statistieken en opportuniteiten voor de belangrijkste landbouwproducten.

DIAN, de Nationale Belasting- en Douanedirectie in Colombia, meldt dat de nieuwe servicekanalen beschikbaar zijn die zich richten op bedrijven die computerbesturingssystemen willen aanvragen of bedrijven dat ondersteuning nodig hebben bij het oplossen van incidenten met computerbesturingssystemen.

Colombia heeft de afgelopen vier jaar een economische vertraging doorgemaakt en 2017 was voor hen één van de moeilijkere jaren. En blijven de uitdagingen voor de Colombiaanse markt in 2018 groot. De verwachte groei van 2018 ligt dicht bij 2,5% en experten voorspellen dat de groei duurzaam gestimuleerd zal worden door een langzaam herstel van investeringen, consumptie en export.