U bent hier

Exporteren naar Colombia

CORONAVIRUS

UPDATE 11/04/2023

Reizigers die per vliegtuig Colombië binnenkomen dienen:

- hun gezondheidstoestand online door te geven via het Check-Mig formulier. Dit formulier dient minimum 24 uur voor aankomst in Colombië én 24 uur voor het verlaten van het land ingevuld te worden.
- een certificaat van volledige vaccinatie voor te leggen, waarvan de laatste dosis ten laatste 14 dagen vóór de datum van inscheping is toegediend. Als u niet volledig bent gevaccineerd of geen certificaat van volledige vaccinatie kunt overleggen, moet u een negatieve PCR-testresultaat voorleggen dat binnen 72 uur voor het instappen is uitgevoerd of een negatief antigeentestresultaat dat is uitgevoerd binnen 48 uur voor het instappen.

Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken en de website van het Colombiaans Ministerie van Volksgezondheid en Sociale Bescherming.

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Colombia

Blijf op de hoogte over alles in Colombia

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

In Colombia wordt chocolade door een steeds breder publiek geconsumeerd; zelfs tijdens de coronacrisis trok de consumptie ervan aan. Om u een beter beeld te geven van de kenmerken en structuur van de chocolade- en snoepgoedmarkt in Colombia maakte het FIT-kantoor in Bogota een sectorrapport daarover.

Nieuws

Groene waterstof moet een cruciaal onderdeel worden van de energietransitie in Latijns-Amerika. De landen uit deze regio nemen dan ook stappen om deze groene energie te integreren in hun beleidsplannen. Dit rapport van World Hydrogen Leaders focust op de nieuwste ontwikkelingen in de plannen van de Zuid-Amerikaanse landen met potentieel: wie worden de belangrijke spelers in de regio; wat is de staat van het regelgevend kader en; welke zijn de belangrijke projecten met betrekking tot groene waterstof.