U bent hier

Exporteren naar Colombia

CORONAVIRUS

UPDATE 09 juni 2022

Colombia zit voorbij de piek van de vierde golf. De druk op het gezondheidssyteem is onder controle. De sanitaire noodtoestand werd door de Colombiaanse regering verlengd, wat haar de mogelijkheid geeft om in de komende tijd uitzonderlijke maatregelen te nemen zoals het eventueel herinvoeren van een verplichte negatieve PCR-test bij binnenkomst of het terugdraaien van bepaalde versoepelingen.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Colombia

Blijf op de hoogte over alles in Colombia

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf in Colombia, de 4e grootste economie van Latijns-Amerika? Neem dan deel aan deze multisectorale groepszakenreis. Flanders Investment & Trade bereidt voor u een afsprakenprogramma op maat voor.
Doelmarkt
Colombia
Wanneer
Van zondag 19 november 2023 tot vrijdag 1 december 2023
Datum onder voorbehoud!
Waar
Bogota, Colombia
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

In Colombia wordt chocolade door een steeds breder publiek geconsumeerd; zelfs tijdens de coronacrisis trok de consumptie ervan aan. Om u een beter beeld te geven van de kenmerken en structuur van de chocolade- en snoepgoedmarkt in Colombia maakte het FIT-kantoor in Bogota een sectorrapport daarover.

Nieuws

Recent vonden er twee conferenties plaats waar meer info werd gegeven over de stand van zaken van 2 infrastructuurprojecten in Bogota: metrolijn 1 en 2.

Op dinsdag 18 oktober 2022 organiseert het Finexpo secretariaat de Finexpo Day. De nieuwe voorwaarden van de Finexpo-instrumenten worden dan voorgesteld. Finexpo, het comité voor de financiële ondersteuning van de export, biedt financiële steun aan de export van Belgische uitrustingsgoederen en aanverwante diensten.
Het evenement vindt plaats in het Egmontpaleis van 10u15 tot 14u00.