U bent hier

Exporteren naar Chili

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Chili

Blijf op de hoogte over alles in Chili

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

De voedingssector ondergaat de laatste jaren wereldwijd belangrijke veranderingen. De consument begint zich steeds bewuster te worden van de impact van voeding op de gezondheid en het milieu. In Chili zien we deze trend ook. De consument is op zoek naar producten van betere kwaliteit en hecht veel belang aan de voordelen die een product kan bieden. De implementatie van een nieuwe etiketteringwet (La Ley de Etiquetado de Alimentos) in juni 2016 heeft dit versterkt en geleid tot een nieuwe benadering van de manier waarop voedingsmiddelen geconsumeerd worden.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Chili heeft de laatste maanden te kampen gehad met sociale onrust. De bedrijfswereld vraagt zich dan ook af of dit het economische klimaat in het land beïnvloedt. De Diario Financiero (Financieel Dagblad) geeft een overzicht van de situatie in de sector van de hernieuwbare energie. Algemeen wordt vastgesteld dat er nauwelijks of geen invloed is op het vlak van investeringen in de hernieuwe energiesector.