U bent hier

Exporteren naar Chili

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Chili

Blijf op de hoogte over alles in Chili

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontmoet onze vertegenwoordiger uit Chili en bespreek - gratis - uw exportplannen. Onze landenexpert van Chili (en Bolivië) komt samen met onze vertegenwoordigers uit Argentinië, Brazilië, Mexico en Peru. U kan ook met hen afspraken aanvragen.
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Chili
Wanneer
Van woensdag 8 mei 2019 tot woensdag 15 mei 2019
Waar
België
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Voka en Unizo Internationaal.
Experts en collega-bedrijven brengen u trends en actuele informatie over Zuid-Amerika. U kan er frisse ideeën opdoen voor uw exportplannen.
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Peru, Brazilië, Chili en Argentinië
Wanneer
Van woensdag 1 mei 2019 tot maandag 1 juli 2019
Datum onder voorbehoud!
Waar
Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Chili is een land in volle ontwikkeling, waarbij het volop inzet om de levenskwaliteit van haar inwoners en de Chileense economie te laten groeien. Een belangrijk onderdeel van deze ontwikkeling is het creëren van een circulaire economie met een goed gestructureerd ‘waste-treatment’ systeem. Om dit te verwezenlijken is het belangrijk de generatie van afval te verminderen, en herbruikbare materialen zo veel mogelijk te recycleren.

Chili spendeert veel aandacht aan de ontwikkeling van niet-conventionele hernieuwbare energie (NCHE) om het land te bevoorraden. Verscheidene wetten werden aangepast of nieuwe wetten werden in het leven geroepen om de invoering van NCHE in het land te promoten.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De Chileense overheid publiceerde zonet een overzicht van het recent Chileense infrastructuurplan 2018-2023. Het Chileense vijfjarige infrastructuurplan is ambitieus en voorziet investeringen voor een totaal van 5,5 miljard USD.

De organische en gezonde voedingsmarkt in Chili zit in een zeer snelle lift. Onder meer door de impuls van de overheid en de vele studies die het belang van voeding op onze gezondheid benadrukken, worden biologische en gezonde producten alsmaar populairder.