U bent hier

Exporteren naar Chili

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Chili

Blijf op de hoogte over alles in Chili

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

De voedingssector ondergaat de laatste jaren wereldwijd belangrijke veranderingen. De consument begint zich steeds bewuster te worden van de impact van voeding op de gezondheid en het milieu. In Chili zien we deze trend ook. De consument is op zoek naar producten van betere kwaliteit en hecht veel belang aan de voordelen die een product kan bieden. De implementatie van een nieuwe etiketteringwet (La Ley de Etiquetado de Alimentos) in juni 2016 heeft dit versterkt en geleid tot een nieuwe benadering van de manier waarop voedingsmiddelen geconsumeerd worden.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De consumptie van bier in Chili is de laatste jaren enorm gestegen: in 2018 werd er 965 miljoen liter bier verkocht, een stijging van 35% tegenover 2013. Daarbij steeg de verkoop van premiumbieren sterk, waardoor de biermarkt in 2018 ongeveer 3,8 miljard USD waard was, tegenover 1,97 miljard USD in 2013 (een stijging van 93%). Dergelijke cijfers spreken vanzelfsprekend tot de verbeelding.