U bent hier

Exporteren naar Brazilië

CORONAVIRUS

UPDATE 23/03/2020

Om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, kondigde de Braziliaanse overheid op 19/03/2020 een inreisverbod aan voor personen uit de Europese Unie, China, IJsland, Noorwegen, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Ierland, Australië, Japan, Maleisië en Zuid-Korea. Deze beperking geldt voor een periode van 30 dagen en gaat in vanaf 23/03/2020. De reisbeperking geldt enkel voor personen. Goederentransport valt niet onder deze maatregel.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier "Coronavirus".
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Brazilië

Blijf op de hoogte over alles in Brazilië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Verneem wat er staat te gebeuren in het Braziliaanse technologielandschap en ontdek de opportuniteiten die deze sector kan bieden voor uw bedrijf.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Het Braziliaanse bedrijf aQuamec is op zoek naar filters die de drie volgende processen combineren: ontwatering, scheiding van de vaste stoffen en verdikking van het slib. De filter moet zowel ingepast kunnen worden in een oude installatie als geïntegreerd kunnen worden in een nieuwe constructie.

Nieuws

Twee maanden na Azië en één maand na Europa is het coronavirus COVID-19 nu ook opgedoken in Brazilië en neemt het aantal besmettingen dagelijks sterk toe. Lees in dit nieuwsbericht de laatste ontwikkelingen over het coronavirus in Brazilië.

In de strijd tegen het Coronavirus besliste het Ministerie van Economie op 17/03 om de invoertaks voor 50 medische producten te herleiden tot 0%. De lijst die werd opgesteld door het Ministerie van Volksgezondheid omvat producten die in 2019 nog voor 1.3 miljard dollar aan invoerbelastingen hebben opgebracht. Voor een aantal van deze producten gold de maximale importtaks van 35%.