U bent hier

Exporteren naar Brazilië

CORONAVIRUS

UPDATE 10/07/2023

Sinds 21 mei 2023 dienen reizigers die Brazilië binnenkomen niet langer een bewijs van vaccinatie tegen COVID-19, noch een negatieve PCR-test, voor te leggen.

Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken, op de website van het Braziliaans Consulaat-Generaal te Brussel en op de website van de Brazilian Health Surveillance Agency.

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Brazilië

Blijf op de hoogte over alles in Brazilië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Wil u meer weten over de afzetmogelijkheden van voeding in Brazilië? Met welk soort producten maakt u het meest kans en voor welke segmenten is er aardig wat concurrentie? Hoe staat het met de regelgeving, verpakkingsvereisten en registratieprocedures? Kom er meer over te weten tijdens dit webinar!
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Brazilië
Wanneer
Vrijdag 3 mei 2024
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Fevia.
Op zoek naar een nieuwe afzetmarkt of nieuwe partners in Brazilië? Wilt u zicht krijgen op de vele handelsmogelijkheden in het land? Of wilt u bestaande relaties en projecten in de kijker plaatsen? Neem dan deel aan deze multisectorale groepszakenreis onder leiding van H.K.H. prinses Astrid. De missie doet 2 steden aan (Sao Paulo en Rio) en vindt plaats van zondag 24 tot en met vrijdag 29 november.
Doelmarkt
Brazilië
Wanneer
Van vrijdag 22 november 2024 tot vrijdag 29 november 2024
Waar
São Paulo, Rio de Janeiro, Brazilië
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met het Agentschap voor Buitenlandse Handel, AWEX en hub.brussels.

Marktstudies

Brazilië, dat begiftigd is met overvloedige hernieuwbare energiebronnen en sterk wil inzetten op duurzaamheid, boekt significante vooruitgang in de uitbouw van een waterstofindustrie, die bovendien een groot groeipotentieel heeft. Deze studie, gerealiseerd door ons kantoor in Sao Paulo, belicht de vele facetten van de waterstofsector in Brazilië, gaande van een historische schets tot een huidige stand van zaken van overheids- en privé-initiatieven, de belangrijkste spelers en gebruikers in dit segment alsook de internationale samenwerking.

De sector "persoonlijke hygiëne, parfumerie en cosmetica" is zeer dynamisch in Brazilië en is de op drie na grootste markt in de wereld, na de VS, Japan en China. In deze studie geven wij een algemeen overzicht van de cosmeticasector in Brazilië met informatie over consumptie, marktspelers, wetgeving en trends.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Deelname aan zakelijke beurzen is een uitstekende gelegenheid om de dynamiek van een sector in Brazilië en zijn belangrijkste spelers te leren kennen. In dit artikel kan u een lijst terugvinden van de belangrijkste beurzen in Brazilië. In veel gevallen zijn deze ook de grootste netwerkevents voor heel Zuid-Amerika.