U bent hier

Exporteren naar Brazilië

CORONAVIRUS

UPDATE 11/04/2023

Alle reizigers (buitenlanders en Brazilianen) die Brazilië binnenkomen moeten aan de luchtvaartmaatschappij of aan de lokale gezondheidsautoriteiten een bewijs voorleggen van volledige basisvaccinatie (in het Portugees, Spaans of Engels) of van een negatieve antigeen- of PCR-test die één dag voor het vertrek is uitgevoerd. Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken, op de website van het Braziliaans Consulaat-Generaal te Brussel en op de website van de Brazilian Health Surveillance Agency.

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Brazilië

Blijf op de hoogte over alles in Brazilië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Wil u meer weten over de economische vooruitzichten voor Brazilië sinds de verkiezingsoverwinning van president Lula da Silva in 2022? Neem dan deel aan dit Engelstalig webinar waar verschillende sprekers uit Brazilië hun visie zullen geven. Het event wordt georganiseerd door hub.brussels, in samenwerking met Flanders Investment & Trade en AWEX en vindt plaats op woensdag 14 juni van 17u tot 18u30 CET.
Doelmarkt
Brazilië
Wanneer
Woensdag 14 juni 2023
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met hub.brussels en AWEX.
Internationaal ondernemen betekent op zoek gaan naar opportuniteiten. FIT helpt u daarbij. Heeft u een specifieke markt op het oog en zoekt u inside informatie? Hebt u concrete vragen over uw strategie naar bepaalde landen of regio’s? Wilt u nakaarten over informatie of ondersteuning die u vanwege FIT ontving? Tijdens de Flanders International Business Weeks in september kan dat! Onze kantoren uit het continent Amerika komen naar uw provincie en staan samen met uw adviseurs Internationaal Ondernemen voor u klaar. Dichtbij u! De regio “Amerika” bestaat uit volgende landen: Argentinië, Bolivia, Brazilië, Canada, Chili, Mexico, Paraguay, Peru, Verenigde Staten.
Doelmarkt
Verenigde Staten, Canada, Mexico, Ecuador...
Wanneer
Maandag 11 september 2023
Waar
Hasselt
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De sector "persoonlijke hygiëne, parfumerie en cosmetica" is zeer dynamisch in Brazilië en is de op drie na grootste markt in de wereld, na de VS, Japan en China. In deze studie geven wij een algemeen overzicht van de cosmeticasector in Brazilië met informatie over consumptie, marktspelers, wetgeving en trends.

Wil u meer vernemen over de interessante ontwikkelingen die aan de gang zijn in Brazilië op het vlak van onshore en offshore wind- en zonne-ënergie, consulteer dan deze marktstudie opgesteld door het FIT-kantoor in Sao Paulo.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Het BIG (Best International Games) Festival, het belangrijkste game festival in Latijns-Amerika, vindt dit jaar plaats van 28 juni tot 2 juli in São Paulo. Niet enkel de meest innovatieve games ter wereld worden er voorgesteld, maar het evenement is ook dé ontmoetingsplaats voor experts uit de gaming industrie.
 

Het Braziliaanse agentschap voor internationale handel, ApexBrasil, publiceerde midden maart de tweede editie van de Investment Map Brazilië-EU. Het document heeft als doel de huidige situatie van investeringen tussen Brazilië en de EU in kaart te brengen. De Investment Map etaleert de intensiteit van economische betrekkingen tussen beide partijen en biedt investeerders en beleidsmakers nuttige informatie met betrekking tot hun bilaterale investeringsstrategieën.