U bent hier

Exporteren naar Brazilië

CORONAVIRUS

UPDATE 10/07/2023

Sinds 21 mei 2023 dienen reizigers die Brazilië binnenkomen niet langer een bewijs van vaccinatie tegen COVID-19, noch een negatieve PCR-test, voor te leggen.

Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken, op de website van het Braziliaans Consulaat-Generaal te Brussel en op de website van de Brazilian Health Surveillance Agency.

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Brazilië

Blijf op de hoogte over alles in Brazilië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Brazilië heeft een goed ontwikkelde gezondheidszorg met zeer moderne ziekenhuizen en klinieken die de meest geavanceerde medische technologie aankopen. Dit biedt kansen voor buitenlandse leveranciers. Daarom organiseert FIT op dinsdagnamiddag 12 december, in samenwerking met MEDVIA en flanders.bio, een webinar over de kansen op de Braziliaanse MedTech-markt. U verneemt er meer over de Braziliaanse gezondheidsmarkt, de kansen en uitdagingen voor buitenlandse toeleveranciers, de invoerregeling en registratieprocedure.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Gezondheid en farma
Doelmarkt
Brazilië
Wanneer
Dinsdag 12 december 2023
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met MEDVIA en flanders.bio.
Wil u meer weten over de afzetmogelijkheden van voeding in een verscheiden regio zoals Latijns-Amerika? Met welk soort producten maakt u het meest kans en voor welke segmenten is er aardig wat concurrentie? Hoe staat het met de regelgeving, verpakkingsvereisten en registratieprocedures? Kom er meer over te weten tijdens dit webinar en maak uit welke markt(en) in de regio het meest interessant kunnen zijn voor uw bedrijf.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Mexico, Peru, Brazilië, Chili...
Wanneer
Van vrijdag 1 maart 2024 tot zaterdag 30 maart 2024
Datum onder voorbehoud!
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Brazilië, dat begiftigd is met overvloedige hernieuwbare energiebronnen en sterk wil inzetten op duurzaamheid, boekt significante vooruitgang in de uitbouw van een waterstofindustrie, die bovendien een groot groeipotentieel heeft. Deze studie, gerealiseerd door ons kantoor in Sao Paulo, belicht de vele facetten van de waterstofsector in Brazilië, gaande van een historische schets tot een huidige stand van zaken van overheids- en privé-initiatieven, de belangrijkste spelers en gebruikers in dit segment alsook de internationale samenwerking.

De sector "persoonlijke hygiëne, parfumerie en cosmetica" is zeer dynamisch in Brazilië en is de op drie na grootste markt in de wereld, na de VS, Japan en China. In deze studie geven wij een algemeen overzicht van de cosmeticasector in Brazilië met informatie over consumptie, marktspelers, wetgeving en trends.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Op maandag 18 december organiseren de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken en Belgian Chambers een webinar "Meaning business - Let's talk Latin America and Caribbean" over de zakelijke opportuniteiten die deze grote regio te bieden heeft. Het event vindt plaats van 16u tot 18u.

Groene waterstof moet een cruciaal onderdeel worden van de energietransitie in Latijns-Amerika. De landen uit deze regio nemen dan ook stappen om deze groene energie te integreren in hun beleidsplannen. Dit rapport van World Hydrogen Leaders focust op de nieuwste ontwikkelingen in de plannen van de Zuid-Amerikaanse landen met potentieel: wie worden de belangrijke spelers in de regio; wat is de staat van het regelgevend kader en; welke zijn de belangrijke projecten met betrekking tot groene waterstof.