U bent hier

Exporteren naar Botswana

CORONAVIRUS

Gedurende een tijd werd het Afrikaanse continent gespaard door de coronaviruspandemie, maar sinds kort ondervindt het op haar beurt de gevolgen van de verspreiding van Covid-19. Het aantal besmettingen en maatregelen om het virus tegen te gaan nemen dan ook dagelijks toe in Afrika. Heel wat landen in deze regio kennen bovendien een matige tot slechte gezondheidsinfrastructuur, waardoor een grote uitbraak catastrofale gevolgen kan hebben.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Botswana

Blijf op de hoogte over alles in Botswana

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Op 29 april waren er in totaal 23 cases, met 1 dodelijk slachtoffer. In totaal werden er slechts 6.548 tests uitgevoerd voor het volledige land. De groei van het bnp is bijgesteld van 4% tot een negatieve groei van 1,1% in 2020. Het coronavirus zal vooral een impact hebben op de mijnsector, en dan in het bijzonder de diamantsector, die zorgt voor meer dan 40% van de overheidsinkomsten. De diamantsector heeft vooral te lijden onder de sluiting van de detailhandel in de VS en Europa.