U bent hier

Exporteren naar Bolivia

CORONAVIRUS

UPDATE 13/06/2022

De Boliviaanse economie is door de COVID-gezondheidscrisis in een recessie beland, waardoor de armoede ook is toegenomen. De regering heeft verschillende initiatieven ontplooid om de meest kwetsbare bevolkingsgroepen te beschermen en de economie te reactiveren. Ze wil ook meer inzetten op landbouw en veeteelt en de gassector dynamiseren via de uitwerking van een nieuw wettelijk kader.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Bolivia

Blijf op de hoogte over alles in Bolivia

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Naast olie & gas, manufacturing, telecommunicatie en mijnbouw, is de bouwmarkt één van de belangrijkste opkomende industrieën in Bolivia. De laatste jaren is deze sector gegroeid met gemiddeld 7%.

Nieuws

Op dinsdag 18 oktober 2022 organiseert het Finexpo secretariaat de Finexpo Day. De nieuwe voorwaarden van de Finexpo-instrumenten worden dan voorgesteld. Finexpo, het comité voor de financiële ondersteuning van de export, biedt financiële steun aan de export van Belgische uitrustingsgoederen en aanverwante diensten.
Het evenement vindt plaats in het Egmontpaleis van 10u15 tot 14u00. 

Situatie op 01/06/2022: In Bolivia zijn 909.372 mensen besmet met het coronavirus en er zijn de laatste tijd geen nieuwe sterfgevallen geweest. Op dit moment zijn er 21.948 mensen overleden aan de gevolgen van COVID-19.

Raadpleeg hier meer gedetailleerde informatie over de verspreiding van het coronavirus.