U bent hier

Exporteren naar Bahrein

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Bahrein

Blijf op de hoogte over alles in Bahrein

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Design- en interieurproducten van topkwaliteit vinden in de Golfregio een gretige afzetmarkt. Deze groepszakenreis wordt gekoppeld aan de Dubai Design Week en biedt een unieke kans om belangrijke contacten te leggen met professionals uit de wereld van architectuur en design.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Design en interieur, en meubel
Doelmarkt
Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten en Oman
Wanneer
Van zaterdag 9 november 2019 tot donderdag 14 november 2019
Waar
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Fedustria.

Nieuws

De voedingssector in de Arabische Golflanden blijft in stijgende lijn gaan dankzij een groeiende kapitaalkrachtige bevolking en stijgende toeristenaantallen. Deze marktstudie van Alpen Capital biedt u een uitgebreid overzicht van de vooruitzichten voor de voedingssector en de belangrijkste trends en uitdagingen voor de diverse landen van de Gulf Cooperation Council. 

Verwacht wordt dat de retailsector in de Arabische Golflanden de komende jaren zal groeien met 4%, van 253,2 miljard USD in 2018 tot 308 miljard USD in 2023. De groei wordt aangedreven door een groeiende bevolking, een stijgend bbp per capita en grotere bezoekersaantallen. Deze marktstudie van Alpen Capital biedt een uitgebreid overzicht van de evoluties en trends in de retailsector.