U bent hier

Marktstudies

De Australische consumentenvraag naar zeevruchten is groter dan het aanbod van de binnenlandse productie. Binnenlandse aquacultuur heeft dan ook het potentieel om aanzienlijk uit te breiden en zo te voldoen aan de binnenlandse afzetmarkt.

Deze marktstudie geeft een grondige inkijk in de enorme agribusiness in Australië, die naar verwachting dit decennium sterk zal groeien. De verschillende subsectoren worden voorgesteld, alsook de technologie die al beschikbaar is en de toekomstige behoeften.

Ons kantoor in Melbourne heeft een uitgebreide marktstudie gemaakt over de energiesector in Australië. Naast een algemeen overzicht van de energiemarkt bevat de studie o.a. ook informatie over de overgang naar duurzame energie alsook de financiering en lopende projecten.

Ons kantoor in Melbourne heeft een uitgebreide marktstudie gemaakt over de economische impact van sport in Australië. Een sector die goed is voor 2 – 3 % van ’s lands BNP met een totale directe en indirecte economische waarde van bijna AUD 50 miljard.

Vlaamse bedrijven uit de voedingsmiddelen- en drankenindustrie die interesse hebben om te exporteren naar Australië, zullen allicht heel wat antwoorden terugvinden in de uitgebreide studie over deze sector, gemaakt door onze collega's van het kantoor in Melbourne.

Ons kantoor in Melbourne heeft een overzicht gemaakt van het gezondheidssysteem en de gezondheid gerelateerde technologieën in Australië. De studie schetst de belangrijkste factoren en beoordeelt de zakelijke kansen voor Belgische bedrijven bij het benaderen van de Australische markt.

De Australische e-commerce sector biedt veel interessante mogelijkheden voor Vlaamse bedrijven.

Ons kantoor in Melbourne verzamelde hierover enkele inzichten in bijgevoegde markstudie.

Lees meer over de markt van diepgevroren en gekoelde bereide maaltijden in Australië aan de hand van de marktstudie van ons kantoor in Melbourne. Ontdek de belangrijkste retail spelers en de meest recente consumententrends.