U bent hier

Marktstudies

Deze marktstudie is een inleiding tot de enorme agribusiness in Australië, die naar verwachting dit decennium sterk zal groeien.

De studie geeft een grondige inleiding in de sector en de subsectoren, alsook wat de beschikbare technologie is en wat de toekomstige behoeften zijn.

Ons kantoor in Melbourne heeft een uitgebreide marktstudie gemaakt over de energiesector in Australië. Naast een algemeen overzicht van de energiemarkt bevat de studie o.a. ook informatie over de overgang naar duurzame energie alsook de financiering en lopende projecten.

Ons kantoor in Melbourne heeft een uitgebreide marktstudie gemaakt over de economische impact van sport in Australië. Een sector die goed is voor 2 – 3 % van ’s lands BNP met een totale directe en indirecte economische waarde van bijna AUD 50 miljard.

Vlaamse bedrijven uit de voedingsmiddelen- en drankenindustrie die interesse hebben om te exporteren naar Australië, zullen allicht heel wat antwoorden terugvinden in de uitgebreide studie over deze sector, gemaakt door onze collega's van het kantoor in Melbourne.

Ons kantoor in Melbourne heeft een overzicht gemaakt van het gezondheidssysteem en de gezondheid gerelateerde technologieën in Australië. De studie schetst de belangrijkste factoren en beoordeelt de zakelijke kansen voor Belgische bedrijven bij het benaderen van de Australische markt.

De Australische e-commerce sector biedt veel interessante mogelijkheden voor Vlaamse bedrijven.

Ons kantoor in Melbourne verzamelde hierover enkele inzichten in bijgevoegde markstudie.

Lees meer over de markt van diepgevroren en gekoelde bereide maaltijden in Australië aan de hand van de marktstudie van ons kantoor in Melbourne. Ontdek de belangrijkste retail spelers en de meest recente consumententrends.