U bent hier

Exporteren naar Australië

CORONAVIRUS

UPDATE 07/07/2020

Met een bevolking van ca. 25,5 miljoen mensen, heeft Australië geen wijdverspreide overdracht van COVID-19: op 07 juli 2020 waren er 8586 bevestigde gevallen. Ondertussen nemen de Australische federale en regionale overheden maatregelen om de impact op de gezondheidszorg en de economie op te vangen.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Australië

Blijf op de hoogte over alles in Australië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Ons kantoor in Melbourne heeft een uitgebreide marktstudie gemaakt over de economische impact van sport in Australië. Een sector die goed is voor 2 – 3 % van ’s lands BNP met een totale directe en indirecte economische waarde van bijna AUD 50 miljard.

Vlaamse bedrijven uit de voedingsmiddelen- en drankenindustrie die interesse hebben om te exporteren naar Australië, zullen allicht heel wat antwoorden terugvinden in de uitgebreide studie over deze sector, gemaakt door onze collega's van het kantoor in Melbourne.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Max Biocare is een Australisch bedrijf dat gespecialiseerd is in natuurlijke gezondheid en dat sinds 2000 actief is in de voedings- en voedingssupplementensector. Het bedrijf is gevestigd in Melbourne en heeft negen exportmarkten in Azië.

Nieuws