U bent hier

Exporteren naar Australië

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Australië

Blijf op de hoogte over alles in Australië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Hebt u innovatieve of high-end producten of diensten in de aanbieding voor toepassing in de bouw- of infrastructuursector? Dan is de sectorale groepszakenreis naar de volgende 2 ontwikkelde economieën misschien iets voor u: Singapore en Australië, waar de bouw het goed doet en er steeds vraag is naar vernieuwende dan wel exclusieve oplossingen.
Doelsector
Bouw, bouwmaterialen, consultancy en diensten, en energie
Doelmarkt
Singapore en Australië
Wanneer
Van woensdag 27 maart 2019 tot vrijdag 5 april 2019
Datum onder voorbehoud!
Waar
Singapore, Melbourne, Sydney, Australië
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Lees meer over de markt van diepgevroren en gekoelde bereide maaltijden in Australië aan de hand van de marktstudie van ons kantoor in Melbourne. Ontdek de belangrijkste retail spelers en de meest recente consumententrends.

Nieuws

Australië staat al drie jaar op rij in de top vijf van belangrijkste biotech-landen ter wereld. Het Snapshot 2017, biedt een overzicht van de life sciences sector in het land op het gebied van bedrijven, tewerkstelling, sectoren, e.d.

Australië beschikt over een grote diversiteit en overvloed aan energiebronnen die volstaan voor de binnenlandse consumptie en daarnaast zorgen voor een substantiële export van fossiele brandstoffen over heel de wereld. Daarnaast heeft het land ook een overvloed aan wind-, zonne-, geothermische, golf- en getijdenenergie.