U bent hier

Exporteren naar Australië

CORONAVIRUS

UPDATE 31/08/2020

Met een bevolking van ca. 25,5 miljoen mensen, heeft Australië geen wijdverspreide overdracht van COVID-19: op 31 augustus 2020 waren er 25.670 bevestigde gevallen. Ondertussen nemen de Australische federale en regionale overheden maatregelen om de impact op de gezondheidszorg en de economie op te vangen. Het reisverbod naar Australië zal hoogstwaarschijnlijk nog tot het einde van het jaar van kracht zijn.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Australië

Blijf op de hoogte over alles in Australië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Deze marktstudie geeft een grondige inkijk in de enorme agribusiness in Australië, die naar verwachting dit decennium sterk zal groeien. De verschillende subsectoren worden voorgesteld, alsook de technologie die al beschikbaar is en de toekomstige behoeften.

Ons kantoor in Melbourne heeft een uitgebreide marktstudie gemaakt over de energiesector in Australië. Naast een algemeen overzicht van de energiemarkt bevat de studie o.a. ook informatie over de overgang naar duurzame energie alsook de financiering en lopende projecten.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Max Biocare is een Australisch bedrijf dat gespecialiseerd is in natuurlijke gezondheid en dat sinds 2000 actief is in de voedings- en voedingssupplementensector. Het bedrijf is gevestigd in Melbourne en heeft negen exportmarkten in Azië.

Nieuws

Ook Australië is getroffen door het coronavirus, de overheid nam ook een reeks economische maatregelen. Het reisverbod naar Australië zal hoogstwaarschijnlijk tot het einde van het jaar van kracht zijn.