U bent hier

Exporteren naar Australië

CORONAVIRUS

UPDATE 31/03/2020

Ook Australië is getroffen door het coronavirus. Op 27 maart telde het land meer dan 3000 gevallen van COVID-19, waarvan bijna de helft in de deelstaat New South Wales.
Sinds 20 maart 2020 mogen enkel Australische onderdanen, inwoners en hun directe familie het land betreden. Alle reizigers moeten zich 14 dagen isoleren in een hotel op de plaats waar ze het land binnenkomen.
Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Australië

Blijf op de hoogte over alles in Australië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Marktstudies

Vlaamse bedrijven uit de voedingsmiddelen- en drankenindustrie die interesse hebben om te exporteren naar Australië, zullen allicht heel wat antwoorden terugvinden in de uitgebreide studie over deze sector, gemaakt door onze collega's van het kantoor in Melbourne.

Ons kantoor in Melbourne heeft een overzicht gemaakt van het gezondheidssysteem en de gezondheid gerelateerde technologieën in Australië. De studie schetst de belangrijkste factoren en beoordeelt de zakelijke kansen voor Belgische bedrijven bij het benaderen van de Australische markt.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

De Metropolitan Waste and Resource Recovery Group is op zoek naar “Expressions of Interest” voor oplossingen die een alternatief bieden voor het storten van het huishoudelijk afval van 16 gemeentes in het zuidoosten van Melbourne. Dit wordt de grootste tender ooit in Melbourne voor nieuwe infrastructuur die huishoudelijk afval verwerkt.

Nieuws