U bent hier

Exporteren naar Australië

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Australië

Blijf op de hoogte over alles in Australië

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Marktstudies

De Australische e-commerce sector biedt veel interessante mogelijkheden voor Vlaamse bedrijven.

Ons kantoor in Melbourne verzamelde hierover enkele inzichten in bijgevoegde markstudie.

Deze studie geeft een mooi overzicht van de bedrijfsintegratie, de fiscale overwegingen, het arbeidsmilieu, enz. voor verschillende landen in de Azië-Pacific regio. 

Landen die aan bod komen zijn: Australië, Brunei, Hong-Kong, India, Indonesië, Japan, Labuan, Macau, Maleisië, China, Singapore, Zuid-Korea, Taipei, Thailand en Vietnam.

Nieuws

Australië staat al drie jaar op rij in de top vijf van belangrijkste biotech-landen ter wereld. Het Snapshot 2017, biedt een overzicht van de life sciences sector in het land op het gebied van bedrijven, tewerkstelling, sectoren, e.d.

Australië beschikt over een grote diversiteit en overvloed aan energiebronnen die volstaan voor de binnenlandse consumptie en daarnaast zorgen voor een substantiële export van fossiele brandstoffen over heel de wereld. Daarnaast heeft het land ook een overvloed aan wind-, zonne-, geothermische, golf- en getijdenenergie.