U bent hier

Nieuws

Ook in Dubai is het alle hens aan dek in de strijd tegen de coronapandemie. Ondertussen is duidelijk dat ook Expo 2020 Dubai uitgesteld wordt naar 2021. Het Bureau International des Expositions (BIE) kondigde aan dat de vereiste tweederdemeerderheid van de stemmen van de lidstaten, nodig om de beslissing te kunnen nemen, al is bereikt. 

Op woensdag 4 maart organiseert BelExpo een informatiesessie over de gift shop die zal te vinden zijn in het Belgisch paviljoen op de wereldtentoonstelling in Dubai. Er wordt gezocht naar een gevarieerde selectie van bij voorkeur Belgische producten. Ontdek welke opportuniteiten er voor uw bedrijf kunnen zijn en wat de voorwaarden zijn om partner of toeleverancier te worden. 

Het Belgisch paviljoen op Expo 2020 Dubai is de uitgelezen locatie om uw bedrijf internationaal in de kijker te zetten. Met een business center, restaurant en dakterras biedt het paviljoen heel wat troeven om uw klanten en zakenpartners in stijl te ontvangen. Lees meer over de voorwaarden en reservatiemogelijkheden. 

Op 28 februari 2019 werd de winnaar bekendgemaakt van de aanbesteding voor het ontwerp en de bouw van het Belgische paviljoen. Op 4 april 2019 wordt een infosessie georganiseerd met Besix om het project toe te lichten. Een unieke kans om kennis te maken met de sleutelfiguren van dit project en partner, sponsor of toeleverancier te worden!

Van 20 oktober 2020 tot 10 april 2021 vindt in Dubai de 35ste wereldexpo plaats met als thema ‘Connecting Minds, Creating the Future’. Ook België en Vlaanderen tekenen daarbij present. Op 28 februari werd door vice-premier en minister van Economie Kris Peeters de winnaar van de aanbesteding voor het ontwerp en de bouw van het Belgische paviljoen bekendgemaakt.

Van 20 oktober 2020 tot 10 april 2021 vindt in Dubai de 35ste wereldtentoonstelling plaats met als thema 'Connecting Minds, Creating the Future'. Ook België en Vlaanderen tekenen present voor deze editie. De Regie der Gebouwen publiceerde de selectiegids voor ontwerp, bouw, scenografie, onderhoud, ontmanteling en afbraak van het Belgische paviljoen.

De voorbereidingen voor de wereldtentoonstelling in Dubai in 2020 zijn al volop aan de gang. Dit jaar zal Dubai 47 bouwcontracten toekennen ter waarde van 11 miljard dirham (3 miljard US dollar). Zowel lokale als buitenlandse bedrijven komen hiervoor in aanmerking.