U bent hier

Uitnodiging tot "Chocolate Tasting Webinar" Hongkong

De campagne voor het evenement begint op 9 november met een introductievideo op de website van Saladplate. Op 11 en 15 november worden nog twee andere video's getoond.

Het evenement zelf vindt plaats op 18 november 2021 en zal ongeveer twee uur duren. Er zullen 4-5 landen vertegenwoordigd zijn, waaronder België. Elk land krijgt een tijdslot van ongeveer 20 minuten om de chocoladesector in het land voor te stellen, en om samen met de chocolade-expert van Saladplate (Ms. Cherrie Lo, co-auteur van CacaoSource) een tasting te doen van één chocoladeproduct. Daarna volgt een Q&A sessie met de deelnemende aankopers, die vragen kunnen stellen aan de organisator en de vertegenwoordiger van het deelnemende land (in casu onze Vlaamse Economische Vertegenwoordiger).

Nu zal u misschien denken: "Eén chocoladeproduct? Wat als er meerdere Vlaamse producenten zich kandidaat stellen?" --- Het is inderdaad zo dat de organisator onafhankelijk één product zal kiezen uit het aanbod dat we hen zullen geven, een aanbod dat afhangt van uw respons.

Echter, er zullen ook drie Vlaamse producenten gekozen worden die hun producten gratis gedurende één jaar op Saladplate kunnen adverteren. Dit lijkt ons een interessante mogelijkheid voor u om in de regio meer bekendheid te creëren. De organisator belooft ook dat de drie verkozen bedrijven zullen kunnen genieten van gratis business matching tijdens de Chocolate Tasting campagne van 15 november tot 3 december 2021.

Elk geïnteresseerd Vlaams chocoladebedrijf kan sowieso deelnemen aan het webinarie, en op dit manier in contact komen met potentieel geïnteresseerde aankopers.

In bijlage vindt u meer gedetailleerde informatie over dit evenement.

De deadline om uw kandidatuur in te dienen is 30 september 2021. Kandidaten zullen gevraagd worden om enkele van hun producten (2-3 exemplaren per product) naar FIT Hongkong op te sturen.

Hebt u interesse? Contacteer dan ons kantoor in Hong Kong (hongkong@fitagency.com) met productinfo en -afbeeldingen, alsook uw bedrijfslogo vóór 30 september!

Flanders Investment & Trade Hong Kong

Adres
9/F, St. John's Building
33 Garden Road
Central
Hong Kong Island
Hong Kong
E-mailadres
hongkong@fitagency.com

Contactpersoon

Kaley Chan
Project manager
E-mailadres
hongkong@fitagency.com
Taal
English, Chinese