U bent hier

Thales zoekt cybersecurity-start-ups voor een zitje in Parijse start-upcampus Station F

Het acceleratieprogramma Cyber-at-StationF van Thales Group werft start-ups gespecialiseerd in cybersecurity voor een zitje in Station F, de grootste start-upcampus ter wereld. Station F heeft de Thales Group gekozen om er het cybersecurity-programma te leiden.

De Thales Group is een Franse multinational met focus op elektronicatoepassingen in luchtvaart, defensie en informatica. Het 6 maanden durende programma Cyber-at-StationF laat hen toe de meest innovatieve oplossingen omtrent cybersecurity te ondersteunen.

Tijdens het programma biedt Thales aan start-ups advies, expertise en toegang tot zijn technologische platformen met als doel nieuwe toepassingen uit te werken relevant voor de domeinen waarin Thales actief is. Naast de services en begeleiding door Thales is het bedoeling om praktische businessopportuniteiten te creëren voor de deelnemende start-ups.

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u zich voor 9 februari kandidaat stellen voor een gratis deelname aan het Cyber-at-StationF-programma: www.cyber-at-stationf.com.

Meer vragen? Aarzel niet om ons een mailtje te sturen op paris@fitagency.com.